Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > LOL: Deze celebs verhuizen naar het buitenland als Donald Trump president wordt!

LOL: Deze celebs verhuizen naar het buitenland als Donald Trump president wordt!

LOL: Deze celebs verhuizen naar het buitenland als Donald Trump president wordt!

Morgenochtend weten we normaal wie de nieuwe president van de Verenigde Staten zal zijn, maar nu is het nog eventjes spannend afwachten. Veel celebrities hebben zich in de voorbije maanden openlijk geuit als ‘Hillary Clinton-aanhanger’ en dat bracht enkele grappige en sexy filmpjes met zich mee. En om er zeker van te zijn dat ze het menen, hebben sommigen zelfs verklaard dat ze zouden verhuizen naar het buitenland als Donald Trump de grote winnaar wordt. 

Wordt Miley Cyrus of Amy Schumer binnenkort misschien wel jouw buurvrouw? Het is nog steeds mogelijk. Beide sterren lieten eerder al weten het niet eens te zijn met de standpunten van Trump en dan ook het land te verlaten indien hij president zou worden. Maar zij zijn lang niet de enigen die hier zo over denken en hun vaste stekkie zouden opgeven. Wij zetten ze alvast even op een rijtje.

Bryan Cranston

De ‘Breaking Bad’-acteur heeft eerder aangegeven naar Canada te verhuizen als Trump aan de macht komt. “En het zou niet enkel voor een vakantie zijn’, vertelde de ster aan ‘The Bestseller Experiment’. “Ik zou zeker verhuizen. Maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren. Ik hoop dat het niet gaat gebeuren.”

Chelsea Handler

De grappige comédienne zou verhuizen naar het zonnige Spanje. “Ik heb inderdaad een huis gekocht in een ander land,” vertelde ze in mei bij ‘Live with Kelly and Michael’. “Aan al die mensen die dreigen het land te verlaten en het dan niet doen, ik zal het wél doen!”

Amy Schumer

Ook collega Amy Schumer zou haar Spaanse kennis moeten bijschaven want de comédienne zou de buurvrouw worden van Chelsea Handler. “Ik zal Spaans moeten leren spreken, want ik zal dan verhuizen naar Spanje ofzo…,” vertelde Schumer aan BBC Newsnight. “Ik zou het niet kunnen geloven als Trump won. Het is gewoon te gek voor woorden.”

Barbra Streisand

De zangeres zou misschien wel eens kiezen voor ‘Down Under’. “Hij heeft geen feiten. Ik weet het gewoon niet. Ik kan het niet geloven,” zei de ster tegen Australische journalist Michael Usher. “Ofwel kom ik naar Australië, als je mij binnen laat, ofwel ga ik naar Canada.”

George Lopez

De komiek zei eerder al tegen TMZ dat hij zich zou gaan schuil houden in Mexico. “Als hij wint, zal hij zich geen zorgen moeten maken over immigratie, want dan gaan we gewoon allemaal terug.”

Cher

Vergeet verhuizen naar een ander land, want de zangeres heeft enkele maanden geleden verkondigd dat ze naar een andere planeet zou verhuizen. “Als hij verkozen wordt, verhuis ik naar Jupiter,” schreef de zangeres op Twitter.

Natasha Lyonne

De ‘Orange Is The New Black’-actrice zou niet verhuizen naar het buitenland, maar ze zou zich laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. “Want als hij tot president wordt verkozen, is er duidelijk iets mis in onze hoofden,” zei de actrice in een Starz video.

Samuel L. Jackson

Hoewel de acteur ervan overtuigd is dat Trump nooit aan de macht zal komen, heeft hij wel een specifieke bestemming in gedachten voor moest hij toch verhuizen. “Ik zou naar Zuid-Afrika trekken,” zei de acteur in een interview met ‘The View’ in juni. “Hij wil gewoon meer populariteit. Just let it go…”

Miley Cyrus

De ‘Wrecking Ball’-zangeres noemde Trump een ‘nachtmerrie’ op Instagram enkele maanden geleden. Ze liet eerder ook al vallen dat ze niet in de VS zou blijven wonen als Trump president zou worden, maar waar naar toe is nog niet duidelijk.

Whoopi Goldberg

Ook actrice Whoopi Goldberg is nog niet zeker waar ze naartoe zou verhuizen, maar ze liet alvast weten er het geld voor te hebben. “Misschien is het tijd voor mij om te verhuizen, weet je,” zei ze tijdens een interview met ‘The View’. “Ik kan me alvast veroorloven om te gaan.”

Lena Dunham

De ‘Girls’-actrice heeft gezworen dat ze naar Canada zou verhuizen. “Ik ken een hele mooie plek in Vancouver en ik kan mijn werk gemakkelijk van daaruit uitvoeren,” zei Lena op de Matrix Awards in april. “Ik weet dat al een heleboel mensen hebben gedreigd om te verhuizen, maar ik zal het zéker doen.”

Lees ook:

Beelden: Hollandse Hoogte