Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Loempia vouwen, zo doe je dat

Loempia vouwen, zo doe je dat

Thuis & wonen
Loempia vouwen, zo doe je dat

Loempia’s zijn niet alleen super lekker, gelukkig ook eenvoudig om te maken!

Loempia vouwen

Je kunt de loempia’s frituren in een pan, of ervoor kiezen de loempia’s in de oven te schuiven. Net zo smakelijk! Ook kan je filodeeg gebruiken in plaats van bladerdeeg, nog iets gezonder. De vulling bestaat voornamelijk uit groente en kip. Serveer de loempia’s met een beetje chilisaus of maak zelf een lekkere dip.

Loempia met kip en groenten

Je kunt van alles gebruiken qua groenten in een loempia, net wat jij lekker vindt! Een paar ideeën op een rij.

  • Wortel
  • Courgette
  • Taugé
  • Winterpeen
  • Rode peper
  • Bosui
  • Koriander
  • Munt
  • Spitskool
  • Paddestoelen
  • Paprika’s
  • Prei
  • Glasmie of mihoen

 

En nog veel meer! Volg het filmpje hierboven om te zien hoe je stap voor stap de loempia’s vult en vouwt.

Succes!

Lees ook:
– Garnalen pellen, doe ik het wel goed?
– Een banaan invriezen doe je zo
– Zo vul je een spuitzak
– Het lekkerste toetje ooit maak je zo!
– Hoe marineer ik vlees?

Shoppen is altijd een goed idee