Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Life hack: met deze code kun je alle series van Netflix kijken!

Life hack: met deze code kun je alle series van Netflix kijken!

Life hack: met deze code kun je alle series van Netflix kijken!

Major life hack alert! Vind jij het ook zo jammer dat de keuze op Netflix zo beperkt is? Niet getreurd, want met dit trucje kun je stiekem het gehele aanbod bekijken!

Dit is nog eens een hack waar we blij van worden. Al helemaal nu de weersvoorspellingen er bar slecht uitzien voor de komende dagen, en we dus reden genoeg hebben om iedere avond lekker te cocoonen met een goede serie.

De beperkte keuze van Netflix series is vrij beperkt, en dit komt doordat Netflix opties selecteert op jouw voorkeur. En staat die ene serie – waarvan de naam je al lang ontschoten is – er niet tussen, is de enige oplossing urenlang zoeken. Het zou toch veel handiger zijn als je gewoon alle titels zag, toch?

Precies. En daar is dus een trucje voor. Het werkt als volgt: elk genre op Netflix heeft een unieke code die komt na de URL http://www.netflix.com/browse/genre/. Zo heeft het genre romantische komedie de code 5475. Er is een lijst met al deze codes en die vind jehier. Scroll helemaal naar beneden en klik op ‘Extended list here.’ Hier staan alle films die Netflix aanbiedt. Klik op het genre dat jij graag wil zien en je wordt doorgelinkt naar je Netflix account.

Nu alleen zorgen dat je niet compleet verslaafd raakt aan die nieuwe serie…

happy dance

Giphy

Thank us later.

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan