Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Life goals: er bestaat nu een ballenbak-restaurant voor volwassenen!

Life goals: er bestaat nu een ballenbak-restaurant voor volwassenen!

Life goals: er bestaat nu een  ballenbak-restaurant voor volwassenen!

Kijk jij soms ook met een jaloerse blik naar de speelhoek in restaurants of woonboulevards, en heb je vaker wel dan niet de neiging je stiekem tussen de spelende kids te begeven? Dan hebben we goed nieuws, want er is een heus ballenbak-restaurant geopend. Voor volwassenen. Best news of the day!

Spelen en cocktails
Het briljante restaurant is regelrecht op onze wishlist van restaurantbezoekjes komen te staan. De plek in kwestie draagt de naam BallieBallerson en is groter dan je zou durven dromen. Want het bestaat uit twee verdiepingen en is gevuld met zo’n 200.00 ballen. The dream is real. Maar echt. Want niet alleen kan het kind in jou flink losgaan, de volwassene in jou kan zich ook uitleven in de hotspot. Want de speelpret kun je in het restaurant moeiteloos combineren met cocktails.

Briljante menukaart
Maar wacht, want het wordt nóg beter. De menukaart is namelijk geheel in stijl samengesteld, en alles wat je besteld is in de vorm van – heus waar – ballen. En dat zijn niet alleen bitterballen, maar ook aardappelkroketjes, gehakballetjes en gefrituurde kaasballetjes. En je hoeft niet te vrezen dat de gasten met hun vette vingers het ballenbad induiken en het een grote smeerboel wordt. Want een grote machine reinigt op een hoog tempo zo’n 18.000 ballen per uur.

Voor een bezoekje aan deze hemel op aarde moet je wel even naar Londen afreizen, maar dan heb je ook wat. Een arragement kost 39 euro, en daarvoor kun je spelen, cocktails en prosecco drinken met spaghetti mét ballen eten. De ballenbakbar is van 4 november tot 31 december geopend in Dalston, Londen. Wanneer gaan we?

 

220,000 balls in London’s biggest ever ball pit bar

A photo posted by BallieBallerson (@ballieballerson) on

 

Bron: Glamour, Instagram

Lees ook: