Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nagelbijten en bingen: Videoland komt bíjna met nieuwe thrillerserie en dít zijn de eerste beelden

Nagelbijten en bingen: Videoland komt bíjna met nieuwe thrillerserie en dít zijn de eerste beelden

Nagelbijten en bingen: Videoland komt bíjna met nieuwe thrillerserie en dít zijn de eerste beelden

Het wordt weer met-thee-en-een-dekentje-op-de-bank-kruip-weer, dus ja, nieuw bingemateriaal is zéér welkom. Gelukkig kunnen we altijd bouwen op Videoland, waar voor de reality lovers maandag een gloednieuw seizoen ‘Love Island’ in een prachtige nieuwe villa begon. Over niet al te lange tijd wordt er ook voor thrillerfans weer een nieuwe topserie aan het assortiment toegevoegd. Eén van Hollandse makelij, met enkele van ’s lands beste acteurs.

Lieve Mama: van boek naar serie

De thriller Lieve Mama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef. Het draait daarin om het stel Helen (Rifka Lodeizen, Judas) en Werner (Guy Clemens, De 12 van Oldenheim), die samen een zorgeloos leven leiden met hun drie kinderen. Dan laat de achttienjarige Ralf (Shahine El Hamus, De belofte van Pisa) zich meesleuren in een crimineel plan, waarbij hij een overval plant op het huis van Helen en Werner. Vanaf dat moment ontvouwt zich een horrorscenario, waarbij vooral Helen getroffen wordt. De serie vertelt het verhaal vanuit zowel het perspectief van Helen en Werner, als van hun zoon.

Cast

Dinsdag is onthuld dat niemand minder dan Barry Atsma (Klem) zich aansluit bij de eerder bekendgemaakte cast van de psychologische thriller. Ook Bianca Krijgsman (De Luizenmoeder) en Ergun Simsek (Mocro Maffia) zullen te zien zijn in de zesdelige serie.

Lees ook
Waar moeten we beginnen?! Déze films en series komen in september op Netflix te staan

Aftellen!

Het boek, waarvan inmiddels meer dan 225.000 exemplaren zijn verkocht, won in 2016 de Gouden Strop en werd in 2015 genomineerd voor de NS Publieksprijs. De thrillerserie Lieve Mama is vanaf 15 oktober te zien via streamingdienst Videoland.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bereid je voor op de spannende thriller Lieve Mama! 15 oktober te zien #lievemama Lieve Mama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef.

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bron: NU.nl | Beeld: Still