Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nagelbijten: Videoland’s nieuwste thrillerserie ‘Lieve Mama’ is vanaf nú te bingen

Nagelbijten: Videoland’s nieuwste thrillerserie ‘Lieve Mama’ is vanaf nú te bingen

Thuis & wonen
Nagelbijten: Videoland’s nieuwste thrillerserie ‘Lieve Mama’ is vanaf nú te bingen

Nu we ’s avonds niet meer buiten de deur kunnen eten of borrelen, en je vrienden thuis uitnodigen ook niet per sé de handigste keuze is, kijken we weer hoopvol naar Netflix en Videoland. En die laatste heeft werkelijk de perfecte timing als het op nieuwe releases aankomt. Vanaf vandaag staat de rete spannende bankplakker ‘Lieve Mama’ online, waarmee fans van series als ‘Nieuwe Buren’ en de ‘De 12 van’-reeks hun hart ongetwijfeld kunnen ophalen.

‘Lieve Mama’ op Videoland

De thriller Lieve Mama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef. Het draait daarin om het stel Helen (Rifka Lodeizen, Judas) en Werner (Guy Clemens, De 12 van Oldenheim), die samen een zorgeloos leven leiden met hun drie kinderen. Dan laat de achttienjarige Ralf (Shahine El Hamus, De belofte van Pisa) zich meesleuren in een crimineel plan, waarbij hij een overval plant op het huis van Helen en Werner.

Horrorscenario

Vanaf dat moment ontvouwt zich een horrorscenario. Als Helen thuiskomt, lijkt er op het eerste gezicht niets aan de hand tot ze haar man in strijd ziet met een overvaller. Dan volgt er een schot! Ralf – die buiten op de uitkijk stond – en Helen zijn vanaf die bewuste avond voorgoed met elkaar verbonden. Dat weten ze alleen weten zelf nog niet. De serie vertelt het verhaal vanuit zowel het perspectief van Helen en Werner, als dat van Ralf.

Lees ook
Waarom deze vanaf nú te bingen romcom-serie van Netflix precies is wat je nodig hebt deze herfst

Cast

Naast de klinkende, hierboven genoemde namen zijn er ook rollen voor niemand minder dan Barry Atsma (Klem), Bianca Krijgsman (De Luizenmoeder) en Ergun Simsek (Mocro Maffia). Het boek, waarvan inmiddels meer dan 225.000 exemplaren zijn verkocht, won in 2016 de Gouden Strop en werd in 2015 genomineerd voor de NS Publieksprijs. De thrillerserie Lieve Mama, die uit zes afleveringen bestaat, is vanaf nu dus te zien via streamingdienst Videoland. Bekijk de trailer vast in onderstaande video en ga er vanavond helemaal voor zitten. Enjoy!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee