Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mixed feelings: Lies Visschedijk sluit vervolg na ‘Soof 3’ definitief uit én licht tipje van sluier op

Mixed feelings: Lies Visschedijk sluit vervolg na ‘Soof 3’ definitief uit én licht tipje van sluier op

Mixed feelings: Lies Visschedijk sluit vervolg na ‘Soof 3’ definitief uit én licht tipje van sluier op

Met ‘Soof 3’ nog in aantocht liet hoofdrolspeelster Lies Visschedijk (47) in december al een teleurstellende mededeling vallen: de films en serie zouden geen vervolg krijgen. Daar zijn de actrice en de rest van het team helaas niet op terug gekomen, zo blijkt nu. We kunnen maar één ding zeggen: hui-len.

Soof krijgt geen vervolg

Driemaal is scheepsrecht, zo moeten de makers van Soof gedacht hebben. Na de derde film is het verhaal verteld, zo liet Lies in december al vallen. “Ik vind het moeilijk om uit te leggen, maar je wilt gewoon stoppen als het nog goed is. Ik denk dat het goed en ook heel pijnlijk is om het nu maar uit te maken met Soof”, aldus de actrice in BEAU. “Je moet niet te lang doorgaan”, voegde Fedja van Huêt daaraan toe.

Laatste knal vuurwerk

In de tussentijd bleven we hoop houden op tóch nog een vervolg, maar die gaat er helaas niet komen. “Ik heb met deze film wel echt een punt gezet”, zei Lies maandagavond in RTL Boulevard. “Het spelen geeft een ander gevoel, omdat je weet dat het de laatste is. Dat voelt als de laatste knal van het vuurwerk.”

Dikke vette tegenslag

Hoewel Soof 3 eigenlijk in maart al op het witte doek zou verschijnen, is de releasedatum verplaatst naar 9 september. Als we de hoofdrolspeelster mogen geloven, wordt het een film vol ups en downs. “Je kunt je erin verliezen en je kunt erbij fantaseren”, verklapt Lies Visschedijk. Daarnaast wordt duidelijk dat het restaurant van Soof geweldig loopt en haar kinderen klaar zijn om uit te vliegen. Alleen maar mooie dingen, zou je denken, maar niets is minder waar. “Soof krijgt te maken met een dikke vette tegenslag. Om maar niet aan de rottigheid te denken, vlucht ze helemaal in festiviteiten. Ze moet een beetje leren om toe te staan dat anderen voor haar zorgen.”

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Yes! ‘Soof’-heldin Lies Visschedijk schittert in nieuwe romcom van makers ‘Gooische Vrouwen’

Soof 3

Soof houdt in Soof 3 als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Wanneer ze slecht nieuws krijgt, komt Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Maar lúkt het Soof om nu zelf ook de hulp toe te laten die ze zo hard nodig heeft?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: RTL