Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Liefde voor lijstjes

Liefde voor lijstjes

Liefde voor lijstjes

Ze is een lijstjesjunk: alle to-do’s en wat ze verder niet mag vergeten, schrijft Bonnie op gekleurde Post-it notes die overal in haar huis hangen. “Ik word zo gelukkig als ik een actie kan doorstrepen!”

Bonnie: “Een paar jaar geleden nam de chaos in mijn hoofd iets te grote proporties aan. Tijd voor maatregelen dus! Ik startte een nieuwe gewoonte: lijstjes maken. Op speciale zelfklevende super sticky notes schreef ik alles, maar dan ook álles op. Daar waren dan de orde, het overzicht en de rust. En van het doorstrepen van een actie, daar word ik toch zo gelukkig van.”

Lijstjesjunk

“Inmiddels heb ik Post-it notes in verschillende soorten en maten. Als je Super Sticky Notes gebruikt, blijven je lijstjes overal goed plakken. De blaadjes lenen ook zich prima voor creatieve uitspattingen, merkte ik tijdens een verveeldag van Mia en haar vriendinnen. Ze sierden het bosje bloemen voor mijn moeder op met gezellige gekleurde notes, deelden ‘bekeuringen’ uit en ontwikkelden een heuse ‘art wall’ op de muur in de keuken.”

Zo blijft je boodschap wel hangen!

Lijstjes, telefoonnummers, boodschappen: sommige zaken mág je niet vergeten. Dus noteer je ze op een plek waar je ze altijd weer kunt terugvinden. De Post-it® Super Sticky Notes van 3M kleven op bijna alle ondergronden en laten pas los als jij dat wilt. Verkrijgbaar in allerlei formaten en van pastel- tot neontinten.

 bloemen.

‘Het bosje bloemen voor mijn moeder werd versierd met gezellige gekleurde blaadjes.’

mia

Creatief met Post-it notes? Laat dat maar over aan Mia en haar vriendinnen!

Winnen!

Bonnie mag 5 grote Post-it® pakketten weggeven! Wil je kans maken, ga dan naar haar blog op www.onehandinmypocket.nl.

Bonnie is single moeder van Mia (12) en blogger op www.onehandinmypocket.nl.