Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lief: Ikea doneert poppenbedjes aan kattenasiel

Lief: Ikea doneert poppenbedjes aan kattenasiel

Thuis & wonen
Lief: Ikea doneert poppenbedjes aan kattenasiel

We waren al fan van IKEA en kunnen niet ontkennen dat we er meerdere meubels van in huis hebben staan. Maar onze liefde voor het Zweedse warenhuis is nog sterker geworden, nadat we hoorden wat voor briljante actie IKEA heeft uitgehaald. IKEA heeft namelijk haar poppenbedjes gedoneerd aan een Canadees kattenasiel, om zo de katten van een warm slaapplekje te voorzien.

Winterse temperaturen
In Canada liggen de temperaturen nog altijd rondom het vriespunt en daar heeft men dan ook erg last van. Ook dieren lijden flink onder de kou en voornamelijk de katten in het kattenasiel zouden de kou slecht kunnen handelen. Het gaat om het Etobicoke Humane Society asiel, wat een non-profit organisatie is, gerund door vrijwilligers.

Poppenbedjes
Omdat IKEA zich graag inzet voor goede doelen, doneerde het warenhuis tien poppenbedjes en een geldsom van $300 aan het Canadese kattenasiel. De vrijwilligers waren vanzelfsprekend erg blij met deze donatie, want nu hoeven de katten niet langer kou te lijden.

Warme slaapplek
De vrijwliggers van het asiel schrijven op Instagram: ‘Now the cats are elevated off the cold, hard floor. Our floors are easy to clean but not terribly comfortable to lay on. Now cats like Catsby and Frankie have beds of their own to curl up in.’

De foto’s spreken boekdelen. Cuteness overload!

Catsby is catching up on his #catnaps #duktigbed #adoptdontshop #instacat #instakitty #catstagram #catsofinstagram

A post shared by Etobicoke Humane Society (@etobicokehumanesociety) on

Bron: NSMBL

Shoppen is altijd een goed idee