Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Goed nieuws! Lidl verkoopt katervrije prosecco

Goed nieuws! Lidl verkoopt katervrije prosecco

Goed nieuws! Lidl verkoopt katervrije prosecco

Met het feestseizoen in het vooruitzicht is er één ding om tegenop te kijken: een kater. Maar gelukkig hoef je niet langer een glaasje prosecco af te slaan, want bij Lidl koop je gewoon een fles katervrije prosecco. Die kun je drinken zónder dat je de volgende dag paracetamol hoeft te slikken tegen de hoofdpijn.

Lees ook: Cheers to that! Aldi komt met 3-literfles Prosecco

Katervrije prosecco
In Groot-Brittannië ligt vanaf morgen de Organic Prosecco Spumante in de Lidl schappen voor omgerekend €9. Wat deze prosecco zo bijzonder maakt? Je zou er helemaal geen kater van krijgen! Richard Bampfield, de wijnmaster van Lidl, zegt dat er sulfiet aan wijn wordt toegevoegd om het langer vers te houden. Je weet wel, dat stofje waar je dus hoofdpijn van krijgt. “In het algemeen gebruiken biologische wijnboeren minder sulfiet tijdens het productieproces, waardoor de kans op hoofdpijn (na het drinken van de wijn) kleiner is.”

Niet in Nederland verkrijgbaar
Als je niet goed tegen sulfiet kan zou deze prosecco dus echt iets voor jou zijn. We hebben daarom meteen contact opgenomen met Lidl om te vragen of we deze katervrije prosecco ook in Nederland kunnen kopen. Het antwoord is helaas nee, maar onze wens is wel doorgegeven aan de inkopers. Fingers crossed!

PS: Wil je de dagen aftellen in stijl? Dan is deze prosecco adventkalender echt is voor jou!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Metro.co.uk | Beeld: Lidl