Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lezersdilemma: ‘Nog een babyshower organiseren?’

Lezersdilemma: ‘Nog een babyshower organiseren?’

Lezersdilemma: ‘Nog een babyshower organiseren?’

Iedere week plaatsen wij een dilemma op Facebook, omdat we erg benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde stellingen denken. De vraagstukken gaan over persoonlijke situaties van lezeressen, die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij het maken van een beslissing. Deze week komt het dilemma van de 29-jarige Jana. Ze vraagt zich af of ze nog een babyshower zou moeten organiseren, omdat ze dit niet gedaan heeft voor haar vriendin. Wij verzamelden jullie meningen over dit onderwerp, en die kun je hieronder lezen. Wat zou jij doen?

Lees ook: Dilemma: ‘Ik wil niet samenwonen’

Cobi: Geef zoals velen al suggereren een leuke lunch of high tea… En verras haar daar met een luiertaart of een mooie Foto lijst o.i.d. Met een persoonlijk berichtje, waar straks de foto van haar wondertje in kan. Maak een mooie 10-dagenmand/doos na de bevalling. Gewoon zijn en blijven wie je bent!

Jenny: Misschien kennen die drie anderen haar minder goed, jij weet wat ze wil en niet wil… dus ik zou haar wens respecteren en geen babyshower doen! Je kan ook eerlijk tegen haar zeggen dat je dat online zag en dat je er verbaasd over was.

Tineke: Doe lekker iets met z’n tweeën, brunchen, lunchen en neem dan iets mee wat aan de baby gerelateerd is, ik heb ooit een brief geschreven voor iemand aan de baby, verteld over hoe blij je bent voor mama en vertel hoe je relatie is met mama en dat je uit kijkt naar als hij/zij er zal zijn ,ze was daar super met blij mee.

Ghilaine: Haha mijn verhaal hier! Ik wil ook geen babyshower. Dikke onzin vind ik het!
Heb dat ook tegen iedereen gezegd en gezegd dat als m’n moeder het zo horen ze de plannen moest onderbreken. Wel ben ik 2x verrast door mijn lieve 3 vriendinnetjes met een high tea. Super lief! Zoiets is altijd leuk maar een echte babyshower? Nope!
Ik zou als je perse iets wil doen gewoon ergens gaan lunchen ofzo. Maar haar wens is geen babyshower dus niet doen.

 

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome