Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Levensvraag beantwoord: Híer wordt de binnenkant van de KitKat van gemaakt!

Levensvraag beantwoord: Híer wordt de binnenkant van de KitKat van gemaakt!

Levensvraag beantwoord: Híer wordt de binnenkant van de KitKat van gemaakt!

We zijn fan van alles wat met chocolade te maken heeft en al helemaal in combinatie met crunch. En ja, dan kom je al gauw uit bij het klassiekertje wat je vroeger in de pauze ging halen met je vriendinnetjes: de KitKat. Maar waar wordt die binnenkant van de reep eigenlijk van gemaakt?

Levensvragen
In het kader van levensvragen, heeft de BBC er een heuse documentaire aan gewijd. Want ja, sommige vragen zijn nou eenmaal van levensbelang om te ontrafelen. Zonder het antwoord op deze vraag kun je simpelweg niet rustig slapen, toch?!

Verlossend antwoord
Het antwoord is best verrassend en hadden we eigenlijk helemaal niet zien aankomen. Want in plaats van een fancy koekje of een spannend recept, is de binnenkant van de KitKat-reep gemaakt van …*tromgeroffel*… nóg meer KitKat repen! De binnenkant van je favoriete chocolade snack bestaat uit niets meer en niets minder dan gebroken KitKat repen. Ha!

Duurzaam lekkers
De gebroken KitKat repen die niet meer verkocht kunnen worden in de winkel, worden niet weggegooid. Nee, van deze stukken wordt een mengsel gemaakt, waar de hele KitKat repen mee gevuld worden. Als dat geen briljante manier van duurzaam lekkers produceren weten wij het ook niet meer. Kunnen we voortaan zonder schuldgevoel de twee repen naar binnen werken. Yum!

In progress with my love😁💟 #papercutting #papercut #Paperwork #cutlovers😁✂ #kitkat

A photo posted by sparrow (@sparrow.handcraft) on

 

Bron: NSMNL, BBC

Lees ook: