Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De leukste kindvriendelijke restaurants van Nederland

De leukste kindvriendelijke restaurants van Nederland

De leukste kindvriendelijke restaurants van Nederland

Uit eten gaan met kids is niet altijd makkelijk. Jij wilt graag even rustig eten en natafelen, de kinderen willen zo veel mogelijk zoetigheid en een speeltuin. Gelukkig zijn er een aantal restaurants waar aan beide dingen gedacht is: een gedeelte voor de ouders om rustig te eten en een gedeelte voor de kids om te spelen! Wij hebben de 9 leukste kidsproof restaurants voor je op een rijtje gezet.

Restaurant Leuk in Bussum

LEUK heeft een grote speelkelder waar de kinderen onder toezicht naar hartelust kunnen spelen. Terwijl de volwassenen van hun voorafje genieten, krijgen de kinderen hun hoofdgerecht en daarna kunnen ze heerlijk gaan ravotten. Voor een ijsje kunnen ze bij de oppas terecht! En op vrijdag wordt er voor de kleintjes zelfs een goochelshow georganiseerd. Kan het nog beter?!

De speelkelder is uitgerust met o.a. een voetbaltafel, een duplotafel, een tv kamer, een winkeltje en twee Playstations. Amazing!

#LEUK #meerdanleuk #qualitytime #family #genieten #happy

A photo posted by Sandra (@svdm78) on

La Scala in Wassenaar

In Ristorante Pizzeria La Scala kun je van heerlijke Italiaans eten genieten. De kinderen kunnen ondertussen in de keuken leren hoe ze pizza moeten maken. La vita e bella!

Let’s pretend this is everyday dinner fare. #greenstuff #yum

A photo posted by Layla Gandolfo (@layla_jaan) on

Woody’s House in Steenwijk

Woody’s House specialiseert zich in steak & fish. Voor de kinderen is er een apart speel- en filmzaaltje waar ze naar toe kunnen als ze het stilzitten zat zijn.

Lekker gegeten #woodyshouse

A photo posted by Daniëlla Postma-Smit (@valdanleo) on

IJ-kantine in Amsterdam

In de IJ-kantine kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch of diner. Voor de kinderen is er een speciale speelhoek. Op zondagmiddag vanaf twee uur wordt er voor de kids een knutsel cursus gegeven en tijdens de zomer is er een zandbak waar de kinderen kunnen spelen.

#gezelligheid #ndsm #ijkantine #Amsterdam

A photo posted by IJ-kantine IJ-kantine (@ijkantine) on

Aloha in Rotterdam

Aloha is gevestigd in het gebouw waar vroeger zwemparadijs Tropicana in zat. Hoe cool is dat?! Er is een speelplek voor de kinderen en elke zondag verzorgen de nanny’s van LaNouNou van 14.00-17.00 uur vermaak voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ivo’s Kitchen in Amsterdam

Bij Ivo’s Kitchen zijn kinderen van harte welkom. Er is een ruime speelhoek en er zijn speciale gerechten voor de kids. Verder koken ze bij Ivo’s Kitchen vooral met duurzame en lokale producten die boordevol smaak zitten. Genieten dus!

Zussen in Utrecht

Bij Zussen lobby-restaurant kun je heerlijk van je maaltijd genieten terwijl je kinderen zich in de speelruimte (zusjes) vermaken. Er is een ballenbak, een flipperkast, een knutseltafel en Disney TV.

Beachclub Culpepper in Scheveningen

Bij Beachclub Culpepper kun je voor de kinderen lekkere hapjes bestellen zoals knakworstjes en een kinderpizza en ze kunnen dat wegspoelen met een gietertje limonade, super leuk! Verder kiezen ze bij Culpepper voor duurzaamheid en maken ze heerlijke houtoven pizza’s waar je van kunt genieten terwijl je kinderen over het strand rennen!

Vaderdag lunch ♥️

A photo posted by Frederique Estelle Piket (@fepiket) on

 

Bron: plusonline.nl /IENS.nl / kidsproof.nl