Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Last van hooikoorts? Met dít boeket heb je er geen last van

Last van hooikoorts? Met dít boeket heb je er geen last van

Last van hooikoorts? Met dít boeket heb je er geen last van

Zodra de zon begint te schijnen krijgen veel mensen een lach op hun gezicht, terwijl anderen zich dan zorgen gaan maken over hooikoorts. Zodra de eerste pollen rondvliegen, beginnen de klachten. Ook bloemen in huis kunnen die vervelende hooikoortsklachten veroorzaken. Heb jij hooikoorts en wil je toch graag bloemen in huis hebben staan? Dan is dit boeket perfect voor jou.

Anti-hooikoorts boeket

Veel planten en bomen zijn een grote pain in the ass voor hooikoortspatiënten, zeker als ze gaan bloeien. Ook een boeket bloemen in huis zou voor hooikoortsklachten kunnen zorgen. Daarom heeft Topbloemen een nieuw boeket samengesteld, dat deze klachten niet veroorzaakt. Zo kan iedereen een fleurig boeket op de keukentafel zetten voor het lentegevoel in huis.

Boeket

Het anti-hooikoorts boeket bestaat onder andere uit gerbera’s, rozen, lisianthus en anjers. Deze bloemen bevatten weinig tot geen pollen. Dit zou er voor moeten zorgen dat iedereen dit boeket thuis neer kan zetten, zonder enige hooikoortsklachten te krijgen. Geen fan van gerbera’s, lisianthus of anjers? Dan kun je ook gewoon kiezen voor een bos rozen. Voor de meeste mensen met hooikoorts zijn rozen geen probleem.

Lees ook
Eerste pollen in de lucht: dít zijn de verschillen tussen hooikoortsklachten en coronasymptomen

Helemaal hooikoortsvrij?

“Natuurlijk kun je nooit garanderen dat iedereen helemaal hooikoortsvrij door het leven zal gaan, sommigen hebben er nu eenmaal erg veel last van. Maar door een boeket op de markt te brengen, bestaande uit bloemen die allemaal weinig tot geen pollen bevatten, hopen wij dat ook hooikoortspatiënten deze lenteperiode kunnen genieten van een mooi boeket bloemen,” vertelt CEO Edwin van Arkel van Topbloemen. Liever zelf een boeket maken? Met deze handige hack wordt bloemschikken een fluitje van een cent.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Topbloemen.nl (@topbloemen)

Bron: Libelle | Beeld: Pexels