Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tenenkrommend en lachwekkend: ongemakkelijkste 60+ date óóit op tv in ‘Lang Leve de Liefde’

Tenenkrommend en lachwekkend: ongemakkelijkste 60+ date óóit op tv in ‘Lang Leve de Liefde’

Thuis & wonen
Tenenkrommend en lachwekkend: ongemakkelijkste 60+ date óóit op tv in ‘Lang Leve de Liefde’

Van ‘Married at First Sight’ tot ‘Love Island’ en ‘First Dates’: de Nederlandse televisie bárst van de programma’s waarin bekende én onbekende mensen en plein public op zoek gaan naar de liefde. Momenteel kunnen fans van dergelijke shows hun hart ophalen met de VIPS-editie van ‘First Dates’ (waarbij in de eerste uitzending al een wel héél pijnlijk afspraakje plaatsvond), maar is het ook nog steeds smullen geblazen met ‘Lang Leve de Liefde’. En ook daarin gaat het zéker niet altijd over rozen.

Lang Leve de Liefde

In Lang Leve de Liefde gaan singles minimaal 24 uur of maximaal vijf dagen met elkaar op date. Johan (78) en Anne (73) durven dat experiment aan en maken in de aflevering van dinsdagavond hun opwachting. Daarin is al te zien dat het niet bepaald botert tussen de twee, maar vanavond wordt pas écht pijnlijk duidelijk dat de twee niet voor elkaar gemaakt zijn.

Kaas bij de voetbal

Zowel Johan als Anne is al een paar jaar vrijgezel en toe aan een nieuwe liefde. Dat ze die waarschijnlijk niet in elkaar gaan vinden, brengen de beelden van Lang Leve de Liefde in beeld. Wanneer Johan een voetbalwedstrijd aan het kijken is, begint het stel namelijk behoorlijk te kibbelen. “Zou jij straks een paar stukjes kaas voor mij willen snijden?”, vraagt Johan aan Anne, waarop zij antwoordt: “Waarom? Dat kun je zelf ook. Dat kan toch in de pauze?”

Irritatie na irritatie

Johan lijkt niet te kunnen begrijpen waarom Anne op die manier reageert. “Het zijn gewoon een paar stukjes kaas. Maar is goed. Dan praten we er niet meer over”, horen we hem zeggen. Dan probeert hij, terwijl Anne druk in de weer is met haar telefoon, om zijn date te overtuigen om ook naar de voetbalwedstrijd te kijken. “Je kunt me toch niet dwingen?”, zegt ze dan lichtelijk geïrriteerd.

Blamage

De volgende dag lijkt de sfeer er niet bepaald gezelliger op te worden tussen de twee. In het voorproefje van de aflevering van vanavond is namelijk te zien dat Johan een herfststukje heeft meegenomen voor Anne, maar zij niets voor hem heeft. En dat valt bij Johan alles behalve in goede aarde. “Alleen jezelf heb je meegenomen, helemaal niks. Wat ik met jou heb meegemaakt, helemaal niks. Ik vind het echt een blamage. Ik vind dit krenterigheid.”

Lees ook
Twitter stomverbaasd over ‘enorme mismatch’ in ‘First Dates VIPS’: ‘Wat doen de programmamakers Jetty aan?’

Geweldige botte kerel

Anne haalt uit en zegt blij te zijn niks meegenomen te hebben voor Johan. Ook heeft ze nog een paar rake woorden voor hem klaarliggen. “Ik vind jou een geweldige botte kerel. (…) En dat herfststukje van jou, dat mag je lekker in je reet steken.” Of de twee tóch nog de liefde vinden bij elkaar, wat wij ons haast niet kunnen voorstellen, is vanavond te zien in Lang Leve de Liefde – om 18.00 uur op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Dat mag je lekker in je reet steken.” 😱⁠ ⁠ ⁠ #LLdL #herfststukje #ruzie

Een bericht gedeeld door Lang Leve de Liefde (@langlevedeliefdenl) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee