Je bent hier: Home > Celebs > Gehakt gemaakt van ‘Ladies Night’ en bijbehorende ‘kutwijven’: ‘Er kijkt geen hond naar’

Gehakt gemaakt van ‘Ladies Night’ en bijbehorende ‘kutwijven’: ‘Er kijkt geen hond naar’

Celebs
Gehakt gemaakt van ‘Ladies Night’ en bijbehorende ‘kutwijven’: ‘Er kijkt geen hond naar’

De strijd is behoorlijk aan tussen de dames van ‘Ladies Night’ en het mannelijke trio van ‘Veronica Inside’. Nadat presentatrice Merel Westrik (40) en haar vaste gast Olcay Gulsen (39) de drie uitnodigden om aan te schuiven in de talkshow, hakte Johan Derksen (71) het programma behoorlijk de pan in. Sterker nog, de voetbalanalist haalde hard uit naar de vrouwen.

Woensdag ging het tweede seizoen van Ladies Night van start, de talkshow van Merel Westrik op Net5. Hierin kwam aan bod hoe René van der Gijp (58) in een eerdere uitzending van Veronica Inside sneerde naar Manon Meijers (41). Hij noemde de vriendin van Guus Meeuwis (47) destijds de “omgebouwde broer” van de zanger.

Manon Meijers in ‘Ladies Night’

Manon deed in de talkshow van Merel een boekje open over haar gevoelens bij die opmerking. “Inmiddels heb ik er afstand van genomen en ben ik er oké mee. Maar ik was er echt ziek van”, gaf ze toe. “Ik had op die foto waar ze het over hadden hakken aan en ik heb er echt even moeite mee gehad om weer hakken aan te doen.”

Geen sorry

Olcay nam het voor de styliste op en noemde de mannen van VI daarbij “fucking irritante, lelijke leeghoofden – eikels, gewoon”. Na afloop zei de brunette geen woord terug te nemen. “Ik bied ook niet mijn excuses aan”, zei ze in de radio-uitzending van Wilfred Genee (52). “Ik vloog uit de bocht, maar ik ga dat niet allemaal goedpraten. Vrijdag mogen jullie me terugpakken in jullie eigen uitzending.”

Uitnodiging

Merel liet weten het wel te zien zitten om de mannen in haar studio te ontvangen. “Dan zetten wij twee stoelen naast elkaar en dan gaan wij de boel leiden”, stelde de presentatrice voor. “We hebben zulk goed licht, dan zien jullie er ook tien jaar jonger uit. Kunnen jullie volgende week woensdag?” Olcay stemde in met het idee van Westrik. “Ik denk dat als we tegenover jullie zitten, dat het echt wel spannende televisie kan opleveren.” Ook op Twitter kwam de uitnodiging nogmaals voorbij.

Tegenvallende kijkcijfers

Maar of Johan een confrontatie ziet zitten? “Daar zie ik niet zo veel in”, aldus Derksen tegenover Genee op Radio Veronica. “Dat is alleen goed voor Ladies Night, want er kijkt geen hond naar hun programma.” De kijkcijfers van de talkshow vielen het eerste seizoen inderdaad behoorlijk tegen: op een gegeven moment keken er nog maar 126.000 mensen. De aftrap van het tweede seizoen trok 257.000 kijkers.

Lees ook
Kritiek van kijkers op Linda de Mol in ‘Ladies night’: ‘Laat Merel haar ding doen’

Kutwijven

Johan vervolgt: “Ik vind die vrouwen helemaal niet ongezellig, maar waarom zouden we met ze zitten? Zij mogen zeggen wat ze willen en wij ook! Ik zou ze niet willen typeren als domoren.” Hoe typeert hij de dames dan wel, zo vraagt Wilfred zich af. Het antwoord van Derksen: “Kutwijven!”

Luister hieronder het betreffende fragment terug:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Superguide.nl | Beeld: Talpa

Shoppen is altijd een goed idee