Je mag jezelf van ons op de laatste dag van Flair Fit & Gezond best verwennen met deze overheerlijke spek en kaas croissants. Je leest hier wat je nodig hebt en hoe je ze maakt. Dat wordt smullen!
Ingrediënten (4 personen)
- 100 g champignons
- 1 sjalot
- koolzaadolie
- 1 el gehakte bladpeterselie
- peper
- zout
- 8 plakjes spek
- 4 plakjes kaas
- 4 croissants
Zo maak je het
- Borstel de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Pel de sjalot en snij fijn.
- Bak de sjalot glazig in koolzaadolie en voeg de champignons toe. Bak goudbruin. Breng op smaak met peterselie, peper en zout.
- Bak het spek knapperig in een tweede pan. Leg er telkens een plakje kaas op. Wacht tot de kaas gesmolten is.
- Snij de croissants in tweeën. Beleg ze met de spekplakjes, kaas en champignons. Vouw de croissants dicht en serveer meteen.
Eet smakelijk!
Maak ook: