Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Laat alles vallen en maak deze croissants met spek en kaas!

Laat alles vallen en maak deze croissants met spek en kaas!

Thuis & wonen
Laat alles vallen en maak deze croissants met spek en kaas!

Je mag jezelf van ons op de laatste dag van Flair Fit & Gezond best verwennen met deze overheerlijke spek en kaas croissants. Je leest hier wat je nodig hebt en hoe je ze maakt. Dat wordt smullen!

Ingrediënten (4 personen)

  • 100 g champignons
  • 1 sjalot
  • koolzaadolie
  • 1 el gehakte bladpeterselie
  • peper
  • zout
  • 8 plakjes spek
  • 4 plakjes kaas
  • 4 croissants

Zo maak je het

  • Borstel de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Pel de sjalot en snij fijn.
  • Bak de sjalot glazig in koolzaadolie en voeg de champignons toe. Bak goudbruin. Breng op smaak met peterselie, peper en zout.
  • Bak het spek knapperig in een tweede pan. Leg er telkens een plakje kaas op. Wacht tot de kaas gesmolten is.
  • Snij de croissants in tweeën. Beleg ze met de spekplakjes, kaas en champignons. Vouw de croissants dicht en serveer meteen.

Eet smakelijk!

Maak ook:

Shoppen is altijd een goed idee