Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het aftellen kan nu écht beginnen: de trailer van ‘La Casa de Papel’ seizoen 4 is hier

Het aftellen kan nu écht beginnen: de trailer van ‘La Casa de Papel’ seizoen 4 is hier

Thuis & wonen
Het aftellen kan nu écht beginnen: de trailer van ‘La Casa de Papel’ seizoen 4 is hier

De makers van ‘La Casa de Papel’ trakteerden ons onlangs al op een reeks teasende beelden van het vierde seizoen, en nu worden we pas écht lekker gemaakt. De officiële trailer is namelijk eindelijk gelanceerd en belooft heel wat bloedstollende momenten.

Over een kleine maand staat het langverwachte vervolg van La Casa de Papel op Netflix en kunnen we weer naar hartelust bingen. Verwacht chaos, chaos en nóg meer chaos.

Berlin?

In de beelden is te zien dat El Profesor op de vlucht is en denkt dat zijn geliefde Lisboa geëxecuteerd is. Zoals we konden verwachten door het einde van seizoen drie, vecht Nairobi intussen voor haar leven. En ja, de geplande overval wordt ernstig in gevaar gebracht. Opvallend detail: Berlin komt opnieuw terug in La Casa de Papel. Betekent dit dat hij de schoten tóch overleefd heeft of krijgen we te maken met de zoveelste terugblik? We moeten nog éven geduld hebben, maar het wachten duurt gelukkig niet lang meer.

De tekst gaat verder onder de video.

Even terug naar seizoen 3

In de derde reeks was te zien hoe El Profesor zijn team weer bij elkaar riep om een nieuwe overval te plegen. Na de Spaanse Koninklijke Munt was dit keer de Nationale Bank van Spanje het doelwit. De afloop is nog niet duidelijk. Sterker nog, kijkers kregen te maken met een mega-cliffhanger.

Special ‘La Casa de Papel’

Over ongeveer een maand kunnen we niet alleen genieten van een nieuwe reeks La Casa de Papel, óók kunnen we een special over de Netflix-hit verwachten. In deze docu komt aan bod hoe de Spaanstalige serie ontplofte tot een wereldwijd succes en horen we uiteraard ook het welbekende strijdlied Bella Ciao, dat we inmiddels wel kunnen dromen. De special is vanaf 3 april 2020 te bewonderen Netflix. Het is nog niet bekend wie we gaan zien in de documentaire en of het uit meerdere delen bestaat.

Nóg meer ‘La Casa de Papel’

Voor alle fans van La Casa de Papel kwam de Spaanse televisiegids FormulaTV een tijdje geleden al met héél goed nieuws. Het magazine wist te melden dat Netflix de serie al had verlengd met niet alleen een vijfde, maar óók al een zesde reeks. De opnames van beide seizoenen zouden in het begin van 2020 starten, op het moment dat het vierde seizoen – én dus de special – op Netflix staat. Zoals voorheen zullen het vijfde en zesde ‘seizoen’ waarschijnlijk één afgerond verhaal vormen. De telling van La Casa De Papel is een beetje vreemd, omdat het eerste seizoen van de serie door Netflix in twee delen werd geknipt.

Lees ook
Kom maar door: er is een special van ‘La Casa de Papel’ in aantocht

Record

Het zal je niet verbazen, maar La Casa de Papel is wereldwijde een mega-hit voor Netflix. De Spaanse cast & crew wisten zelfs een record te vestigen: het derde seizoen werd in de eerste zeven dagen na de release (19 juli 2019) door maar liefst 34 miljoen (!) accounts bekeken. En met de laatste cliffhanger kunnen we ons haast niet voorstellen dat de aftrap van het vierde seizoen minder views gaat opleveren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee