Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ¿Impaciente? Netflix stilt honger naar állerlaatste seizoen ‘La Casa de Papel’: eerste beelden van opnames

¿Impaciente? Netflix stilt honger naar állerlaatste seizoen ‘La Casa de Papel’: eerste beelden van opnames

¿Impaciente? Netflix stilt honger naar állerlaatste seizoen ‘La Casa de Papel’: eerste beelden van opnames

Fans van de populaire Spaanse serie ‘La Casa de Papel’ zitten al bijna een jaar te wachten op seizoen vijf, zoals eerder aangekondigd het laatste seizoen van de succesvolste Spaanse serie ooit. Er wordt al tijden druk gespeculeerd over het knallende slot dat het bingespektakel ongetwijfeld te wachten staat, maar Netflix houdt vooralsnog de lippen stijf op elkaar. Wél laat de streamingsdienst nu weten dat er hard gewerkt wordt aan ‘la gran final’. Mét – jawel – de eerste beelden vanaf de set.

‘La Casa de Papel’ 5

Het is een van de populairste series op Netflix: La Casa de Papel. Wie kent er niet dat bekende rode pak, het Salvador Dalí-masker en de tekst van Bella Ciao? Het einde van de vierde reeks was wederom een enorme cliffhanger en doordat de fans al een jaar zitten te wachten op het laatste seizoen, denken ze overal hints in te zien over hoe seizoen vijf zal eindigen.

Kijkje op de set

De honger naar het langverwachte vervolg wordt nu enigszins gestild door Netflix. Ze delen een reeks aan behind the scenes foto’s van alle bekende koppen uit de serie, gemaakt tijdens de opnames van seizoen vijf. Zo komen onder meer de selfies van El Professor, Tokio, Raquel en Denver langs. Maar ook een kiekje van Stockholm a.k.a. Mónica en het meest gehate personage uit de serie, Arturo, passeren de revue. “Seizoen vijf is hartstikke in de maak”, schrijft de streamingsdienst erbij.

Geruchten

Er gaan al een tijdje verschillende geruchten over het laatste seizoen rond. Zo wordt er gedacht dat Berlin toch niet écht dood is, door een mysterieuze caption van acteur Pedro Alonso. Veel mensen denken dat we wél afscheid gaan nemen van het geliefde karakter Rio. Of dat ook echt gaat gebeuren, is afwachten. Hoe lang weten we echter niet precies, want wanneer het vijfde seizoen op Netflix verschijnt, is nog één groot mysterie. Netflix heeft nog niks bevestigd, maar er doen verhalen de ronde dat we in augustus al van het laatste seizoen kunnen genieten. In 2020 keken we al in april naar de vierde reeks, dus wellicht zelfs al eerder? We wachten in spanning af.

Lees ook:
Bella Ciao: déze twee acteurs voegen zich in het nieuwe seizoen bij de cast van ‘La Casa de Papel’

Tijdverdrijf

Gelukkig hebben de makers van La Casa de Papel niet stilgezeten het afgelopen jaar. Begin maart kwam de serie ‘Sky Rojo‘ op Netflix, óók uit hun koker en óók bijzonder succesvol. Handig wel ook, want daarmee houden we ons Spaans nog een beetje op peil terwijl we wachten op het laatste hoofdstuk over onze favoriete criminelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still