Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ein-de-lijk een datum om naar uit te kijken: dít is wanneer ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 op Netflix staat

Ein-de-lijk een datum om naar uit te kijken: dít is wanneer ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 op Netflix staat

Ein-de-lijk een datum om naar uit te kijken: dít is wanneer ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 op Netflix staat

Dat er een vervolg van ‘La Casa de Papel’ in aantocht is, weten we al een tijdje. Fans van de Spaanse Netflix-hit wachten dan ook al onwijs lang (lees: een jaar!) op seizoen 5, dat helaas ook meteen de laatste reeks zal zijn. Maar wanneer wordt ons engelengeduld nou eindelijk eens beloond? Het wordt nog even op de proef gesteld, maar inmiddels is wél bekend naar welke datum we kunnen uitkijken.

La Casa de Papel seizoen 5

Na het bloedstollende vierde seizoen bleven fans van La Casa de Papel achter met een hele hoop vragen. Wat is bijvoorbeeld de geflipte rechercheur Alice Sierra (Najwa Nimri) van plan? Over haar gaan de meest wilde theorieën rond. Over een paar maanden is het eindelijk tijd voor antwoorden.

Release datum én nieuwe beelden

De makers van La Casa de Papel hebben zojuist bekendgemaakt dat seizoen 5 in twee delen wordt gelanceerd. De eerste vijf afleveringen kunnen we vanaf 3 september 2021 verwachten op Netflix, terwijl de laatste tijd wat langer op zich laten wachten. Vanaf 3 december staat ook het tweede deel van de laatste reeks op de streamingsdienst. Samen met de releasedatum hebben de makers bovendien een paar gloednieuwe beelden onthuld, die nú al een hoop spanning en sensatie beloven.

De tekst gaat verder onder de video.

Geen plan

Al meer dan honderd uur zit de bende van El Profesor opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn er gelukkig in geslaagd om Lisboa te bevrijden, maar zijn tegelijkertijd terneergeslagen omdat ze iemand van de groep zijn verloren. Ondertussen is El Profesor gevangen genomen door Sierra, en dat terwijl er voor het eerst géén ontsnappingsplan is. Op het moment dat het niet erger lijkt te kunnen worden, komen ze oog in oog met het leger te staan. Hoe loopt dit in vredesnaam af?

Lees ook
¿Impaciente? Netflix stilt honger naar állerlaatste seizoen ‘La Casa de Papel’: eerste beelden van opnames

Behind the scenes

De honger naar het langverwachte vervolg werd onlangs al enigszins gestild door Netflix. Ze deelden een reeks aan behind the scenes foto’s van alle bekende koppen uit de serie, gemaakt tijdens de opnames van seizoen 5. Zo komen onder meer de selfies van El Profesor, Tokio, Raquel en Denver langs. Maar ook een kiekje van Stockholm a.k.a. Mónica en het meest gehate personage uit de serie, Arturo, passeren de revue. “Seizoen 5 is hartstikke in de maak”, schreef de streamingsdienst erbij.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Bron: Netflix | Beeld: still, Netflix