Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Voor de echte fans: er is nu een La Casa de Papel-bordspel

Voor de echte fans: er is nu een La Casa de Papel-bordspel

Thuis & wonen
Voor de echte fans: er is nu een La Casa de Papel-bordspel

La Casa de Papel-fans, opgelet! Nu we door het coronavirus waarschijnlijk nog langer op het vijfde seizoen moeten wachten, hebben we wel iets gevonden waar we ons in de tussentijd mee kunnen vermaken. Er is nu namelijk een bordspel van de Spaanse Netflix-serie te koop.

Spelletjesavond met de familie

Het advies vanuit de overheid om zoveel mogelijk thuis te blijven geldt nog steeds. Gelukkig is dat met dit nieuwe La Casa de Papel-bordspel van Jumbo niet bepaald een straf en wil je zelfs thuisblijven voor een spelletjesavond met de familie (of coronaproof met max. 6 gasten uit een ander huishouden).

De inbrekers en de gijzelaars

Enfin, terug naar het spel, want was is het precies? Volgens de beschrijving van Blokker.nl dien je je voor de zogeheten escape game in twee groepen te splitsen: de inbrekers en de gijzelaars. De gijzelaars worden bijgestaan door inspecteur Raquel Murillo (het spel loopt duidelijk wel wat achter), en de inbrekers krijgen net zoals in de serie hulp van El Professor.

Lees ook 
Op een rij: dít zijn de meest gehoorde theorieën van fans over ‘La Casa de Papel’ seizoen 5

Strijd

De inbrekers moeten vervolgens binnen vijf beurten 2,4 miljard euro aan bankbiljetten drukken, waarbij ze tegengewerkt worden door de gijzelaars die dit moeten proberen te voorkomen. Klinkt ons eerlijk gezegd minder spannend dan de serie zelf. Daarbij willen velen waarschijnlijk tot team ‘inbrekers’ horen, wat vooraf al voor meer strijd dan een potje 30 Seconds kan zorgen.

Bestellen

Mocht je dus een enorme La Casa de Papel-fan zijn en kun je niet wachten om dit spel te spelen? Voor €15,99 bij de Blokker is-ie van jou. Geen idee wat je kunt verwachten? Via deze link kun je het spel niet alleen kopen, maar ook de bijbehorende video bekijken.

la_casa_de_papel_spel

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Amayzine | Beeld: Blokker, La Casa de Papel

Shoppen is altijd een goed idee