Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Terecht of niet? Elise Schaap reageert op alle kritiek op seizoen 2 van ‘Undercover’

Terecht of niet? Elise Schaap reageert op alle kritiek op seizoen 2 van ‘Undercover’

Thuis & wonen
Terecht of niet? Elise Schaap reageert op alle kritiek op seizoen 2 van ‘Undercover’

Hoewel sommige fans seizoen 2 van ‘Undercover’ bejubelden, was er ook veel kritiek. Want waarom kwamen Ferry (Frank Lammers) en Daniëlle (Elise Schaap) maar zo weinig in beeld? De actrice (38) ziet zelf het probleem niet zo, laat ze weten in een interview.

Kritiek Undercover seizoen 2

Het volledige tweede seizoen van Undercover staat inmiddels op Netflix en degenen die alle afleveringen al gezien hebben, hebben kunnen zien dat Ferry en Daniëlle maar weinig in beeld waren. “Ik was blij dat ik erin zat, überhaupt”, vertelt Elise Schaap aan RTL Boulevard. “Het hele idee was, toen we er drie jaar geleden aan begonnen, dat dit (het verhaal van Ferry en Daniëlle, red.) één case was en seizoen 2 gaat mogelijk over iets heel anders.”

Aangename verrassing

Dat ‘Ferry’ en haar personage alsnog te zien waren, was dus een aangename verrassing. “Ja, sommige mensen waren wel teleurgesteld en andere mensen vonden dit seizoen weer fantastisch”, sluit de actrice af. “Ik ben het dan weer eens met die laatste groep. Ik vond het echt een fantastisch seizoen en mijn Vlaamse collega’s vond ik echt weergaloos.”

Let op, spoilers!

Wie dit seizoen wél een hoofdrol kregen, waren de broers Berger. Maar keren de mannen nog terug in een volgend seizoen? Daar kan JP, gespeeld door Sebastien Dewaele, kort over zijn. “Wim (Laurent, red.) is dood hè”, herinnert hij de kijkers. ‘Laurent’ zelf vult nog aan: “Het einde van een personage is ook mooi. Ik heb een mooie dood gehad.” Verder is het vooral afwachten, aldus Sebastien. “Het wordt een zombieseizoen”, vult Wim Willaert nog grappend aan.

Lees ook 
Foutje… of toch niet? Oplettende kijkers denken hint te spotten in aftiteling ‘Undercover’

Undercover seizoen 3

De rust lijkt dus te zijn wedergekeerd, maar is dat ook wel echt zo? Kijkers die niet gelijk wegklikten na de laatste scène maar nog even bleven hangen tot de aftiteling, konden iets raars zien gebeuren. Terwijl alle namen van de cast en crew voorbij komen op het scherm, popt er namelijk nóg iets op onderin beeld. “Wij moeten eens praten”, staat er te lezen. Omdat er niemand aan het woord is, kan dit gewoon een foutje zijn, maar eerlijk is eerlijk: bij series als Undercover weet je het maar nooit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee