Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Koud weer? Niets te doen? Speel Bubble Charms als een pro met deze tips!

Koud weer? Niets te doen? Speel Bubble Charms als een pro met deze tips!

Koud weer? Niets te doen? Speel Bubble Charms als een pro met deze tips!

Bah, het is koud buiten. Zelfs als het niet regent of sneeuwt, snijdt de ijskoude wind langs je gezicht. Binnenblijven is dus de boodschap, maar wat is er daar te beleven? Wij hebben de oplossing!

De klassieker Bubble Shooter is terug van nooit weggeweest. Schiet bubbels af zodat ze andere bubbels met dezelfde kleur raken en knappen. Ga door totdat alle bubbels verdwenen zijn. Hoe ver geraak jij in Bubble Charms?

  1. Ruil bubbels. Misschien krijg je een gele bubbel waar je nu helemaal niets mee bent. Balen! Je kan gelukkig je bubbel wisselen met de eerstvolgende bubbel door erop te klikken.
  2. Kets bubbels af tegen de zijkant. Schiet je bubbels naar de wanden en probeer de hoek in te schatten waar je bubbels terecht zullen komen. Zo kun je je bubbels krijgen op plaatsen vanboven waar je niet aan kan als je gewoon schiet. Als je de linkermuisknop inhoudt en richt, kan je zien waar je bubbel terecht zal komen.
  3. Ga voor de bovenste bubbels in plaats van je te concentreren op diegenen aan de onderkant. Zo kan je soms een hele stapel bubbels in een keer elimineren.
  4. Hou de teller in het oog. Per vijf bubbels die je hebt gebruikt, zakken de bubbels en komen er vanboven nieuwe bij. Hou hier op tijd rekening mee voor je vast komt te zitten.
  5. Maak goed gebruik van sterrenbubbels. Bubbels met een sterretje in zullen alle bubbels die ermee in aanraking komen in dezelfde kleur veranderen.

Wij weten al hoe we onze zondagnamiddag gaan vullen. Jij ook? Speel Bubble Charms hier!