Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Koningsdag: what to do?

Koningsdag: what to do?

Thuis & wonen
Koningsdag: what to do?

Nog een paar weken te gaan tot we ons massaal in het oranje hullen voor Willy’s verjaardag. Ook dit jaar zijn er weer enorm veel evenementen waar je terechtkunt. Last van keuzestress? Dit zijn de leukste muziekfestivals.

Lees ook: Oranjesmoothie

Slam! Koningsdag
Zet jij zonder twijfel Slam!FM op als je in de auto zit? Dan is dit hét oranje dance-event waar je moet zijn. Met 30.000 mensen, top DJ’s en hiphop-acts gaat het de 27ste helemaal los. Een greepje uit de line-up? Broederliefde, Sevn Alias en Mike Williams.

€ 15,-  AFAS Stadion Alkmaar, 12:00 tot 21:30, slam.nl/koningsdag/

Nassau Festival
Met een mix van grote & opkomende artiesten haalt Nassau het beste van house & techno naar onze hoofdstad. De place to be om lekker te stagehoppen, want elk podium heeft z’n eigen mood & sound. Met STRAF_WERK en Reaktor.

€ 27,50 Olympisch stadion, Amsterdam, 12:00 tot 21:30,  nassaufestival.com

The life I live
Het gratis Haagse muziekfestival ‘The life I live’ betreedt dit jaar de binnenstad met de leukste bandjes & lekkerste elektronische hitjes. En: veel vrouwelijke artiesten op de podia. Dat juichen wij natuurlijk toe! Mooi te combineren met een rondje over de vrijmarkt.

Free entry, binnenstad Den Haag, 26 april 18:00 tot 27 april 18:00, thelifeilive.nl  

Koningsdag in het zand
Met je voeten in het zand dansen met een biertje in je hand. Een kwartiertje van Utrecht Centraal ligt Strand Oog in Al, dé plek voor degenen die van klein & knus houden.  Schudden met die billen op 90’s-00’s hits en disco & hip-hop.

Free entry, Utrecht, 13:00 tot 22:00, soia.nl

Code Oranje
Dio, Mr. Polska, Manuel Broekman & Geza Weisz: dit Rotterdamse festival presenteert artiesten van eigen bodem. Oranje jurkje aan en gaan! Op het Stadhuisplein.

€ 12,50, Rotterdam, 12:00-23:00,  hetstadhuisplein.nl

 

 

Shoppen is altijd een goed idee