Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wat?! Komt er mogelijk een vierde Twilight-film?

Wat?! Komt er mogelijk een vierde Twilight-film?

Wat?! Komt er mogelijk een vierde Twilight-film?

Het is alweer 3 jaar geleden dat we Kristen Stewart en Robert Pattinson voor de laatste keer op het scherm zagen als ons favoriete vampierkoppel Bella Swan en Edward Cullen. De laatste film van The Twilight Saga liep goed af en er bleef niet veel meer over voor een vierde film. Maar uit recent nieuws blijkt dat er mogelijk toch een vervolg zou kunnen komen op de avonturen van Bella, Edward en Jacob!

Lionsgate Motion Picture Group heeft zojuist laten weten dat als schrijfster Stephanie Meyers ooit nog een vervolg zou willen schrijven, de filmstudio haar hier volledig in zal ondersteunen. In een interview zegt een van de verantwoordelijken van Lionsgate dat de bal volledig bij de schrijfster ligt. ‘Het is helemaal nog niet zeker dát er een vierde film komt, maar de mogelijkheid is er wel,’ zei de man. ‘Als Stephanie het verhaal weertot leven wil wekken en er een vervolg aan zou willen knopen, staan wij helemaal achter die beslissing.’

En hoewel het nog geen officiële bevestiging is, is de kans dus groot dat er wel degelijk een vervolg komt. Nu enkel nog hopen dat de originele cast het net zo’n goed idee vindt. Kristen Stewart zei vorig jaar in een interview dat ze zeker openstaat voor een vervolg, maar dat ze eerst het script zou moeten lezen. Iemand die Stephanie Meyer een handje kan helpen?

Lees ook: