Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kom ook naar Share a Perfect Day-festival

Kom ook naar Share a Perfect Day-festival

Kom ook naar Share a Perfect Day-festival

GettyImages-554078029

Het ultieme festival voor jou en je vriendinnen: Share a Perfect Day festival deze zomer in Hilvarenbeek (vlakbij Tilburg). Op 30 juni, 1 juli en 2 juli is de eerste editie van dit bruisende weekend waar je zeker eens moet gaan kijken.

Belevenissen

Alle elementen voor een geslaagde dag zijn aanwezig: beauty, entertainment en natuurlijk lekker eten en drinken. Het terrein is opgedeeld in vier verschillende ‘werelddelen’: City, Park, Beach, Country. Elke wereld heeft zijn eigen belevenissen en artiesten. Zo kun je in de City inspirerende street-art bekijken, diverse koffies drinken en een Broga-lesje meepakken. Excuse me, broga? Dat is de perfecte combinatie van fitness en yoga – een uitdaging! Maar in de andere werelddelen is ook genoeg te doen: er zijn cocktail- , macrame en tarotworkshops, lessen Flow Yoga en lessen Bodyhoop. Je kunt zelfs leren fermenteren!

Muziek is er gelukkig ook: onder andere Kensington; Matt Simons, The Common Linnets en Douwe Bob zijn te bewonderen op één van de festivalterreinen. Bovendien kunnen je lekker chillen in de Country op de meerstemmige zang en het akoestische banjo- en gitaarspel van bluegrass- en folkband The Cowpokes.

Klik hier om de volledige line-up te ontdekken en de rest van de activiteiten te bekijken.

Nog meer festivals?