Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit is de nieuwe KitKat Zebra met witte en pure chocolade en die móet je proberen

Dit is de nieuwe KitKat Zebra met witte en pure chocolade en die móet je proberen

Dit is de nieuwe KitKat Zebra met witte en pure chocolade en die móet je proberen

Wie kent de KitKat niet? Het chocolaatje is voor velen een favoriet als het gaat om snacks. Nu zijn er over de hele wereld honderden verschillende soorten op de markt. Maar wij kunnen nu ook genieten van een nieuwe variant, die niet alleen super lekker is maar er ook nog leuk uitziet! Meet de KitKat Zebra!

De KitKat Zebra

Deze nieuwe variant van de KitKat heet dus de KitKat Zebra. Hij dankt zijn naam aan, je raadt het al, zijn zebrastrepen. Maar naast dat hij er leuk uitziet, moet hij ook lekker smaken. Gelukkig is daar ook aan gedacht. De KitKat Zebra is net zoals een gewone KitKat van binnen. Maar hij is niet gehuld in melkchocolade, maar in witte en pure chocolade. Waardoor hij zijn zebrastrepen krijgt. De snack is nu verkrijgbaar bij verschillende supermarkten in Nederland. Voor minder dan 3 euro krijg je 3 verpakkingen met 4 fingers. 

De tekst gaat verder onder de post.

View this post on Instagram

A post shared by KITKAT.NL (@kitkat.nl)

Verschillende smaken

In landen als Japan zijn er al honderden verschillende smaken van KitKat. Je kan het zo gek niet bedenken, of er is een KitKat-smaak van. Zo hebben ze smaken als: Rum & Rozijnen, Wasabi, en Cheesecake. Helaas kost het je dus wel een tripje naar Japan om deze te proeven, maar gelukkig krijgen wij steeds meer opties als het om KitKats gaat.

Groene thee

Sinds kort ligt ook de KitKat Green Tea bij ons in de winkels. Deze populaire smaak uit Japan moesten we natuurlijk hier ook hebben. De KitKat smaakt zoals de naam al zegt, naar groene thee. Maar ook naar het trendy matchapoeder. De KitKat Green Tea heeft van binnen de bekende wafels en is omhuld met witte chocolade en groene matcha thee. Yum!

De tekst gaat verder onder de post.

View this post on Instagram

A post shared by KITKAT.NL (@kitkat.nl)

Lees ook
Hilarisch: tompouce bier van Hema blijkt géén grap en is vanaf nu te koop

Ruby KitKat

In 2018 kwam de Ruby KitKat al bij ons op de markt. Na een proces van dertien jaar in laboratoria in België en Frankrijk, lukte het eindelijk om deze variant te creëren. De roze chocola heeft z’n kleur en smaak te danken aan de ruby-cacaoboon. KitKat heeft deze chocoladesoort – die een lichtzurige, fruitige smaak heeft – eigen gemaakt en er een reep van ontwikkeld. Niet alleen super mooi dus, maar ook heel lekker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

View this post on Instagram

A post shared by KITKAT.NL (@kitkat.nl)

Bron: Vriendin | Beeld: AH