Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkinspiratie: 5 vette en rete-spannende nieuwe films op Netflix

Kijkinspiratie: 5 vette en rete-spannende nieuwe films op Netflix

Kijkinspiratie: 5 vette en rete-spannende nieuwe films op Netflix

Goed nieuws: de afgelopen dagen is de Netflix-collectie weer uitgebreid met veel leuke nieuwe films. We pikken er, speciaal voor adrenaline-lovers en thrillseekers, vijf uit die je niet mag missen.

Lees ook:
Zien: deze ietwat bizarre serie is vanaf vandaag te bingen op Netflix

Bastille day
Een CIA-agent (Idris Elba) spoort een zakkenroller op, die per ongeluk een explosieve tas heeft gestolen. Ze gaan op zoek naar de eigenaars, die hun terreur steeds groter aanpakken.

Vertigo
Een aan hoogtevrees lijdende agent schaduwt in opdracht van een vriend diens mysterieuze vrouw. Hij beseft niet dat hij de speelbal is in een zorgvuldig geplande misdaad. Een echte Hitchcock-klassieker.

Sinister
Een man verhuist met zijn gezin naar een huis waar een luguber moorddrama heeft plaatsgevonden. Op zolder vindt hij een achtergelaten doos vol Super 8-filmpjes. Met o.a. Ethan Hawke.

Regression
Een agent onderzoekt een zaak van kindermisbruik en krijgt aanwijzingen dat er een satanische sekte achter zit. Met hoofdrollen voor – wederom – Ethan Hawke en Emma Watson.

Prooi
Een bloeddorstige leeuw is los in Amsterdam. De politie huurt een expert op het gebied van groot wild in, die op haar beurt een heuse leeuwenjager erbij haalt. Het meest recente werk van Dick Maas.

Meer kijkinspiratie? Check Veronica Superguide.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Still uit YouTube-video