Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers hebben liever deze rapper bij TVOH, dus is het exit voor Lil’ Kleine?

Kijkers hebben liever deze rapper bij TVOH, dus is het exit voor Lil’ Kleine?

Kijkers hebben liever deze rapper bij TVOH, dus is het exit voor Lil’ Kleine?

In de knock-outs bij The voice of Holland schoven vrijdag twee nieuwe juryleden aan voor de boordeling, naast Anouk en Ali B wiens kandidaten in de knock-out stonden. Lil’ Kleine en Waylon zaten thuis voor de buis. De rapper die de honneurs waarnam voor Lil’ Kleine beviel de kijkers maar wat goed: ‘heb nog geen één keer ‘sgat’ gehoord vanavond’.

Tijdens de knock-outs schoven er twee oude rotten uit het vak aan om de kandidaten te beoordelen. Volgens The Voice is dit omdat programma dit jaar 10 jaar bestaat, maar het kan ook iets te maken hebben met de fittie die tussen Anouk en Lil’ Kleine ontstond tijdens de battle. Je kunt je dus afvragen of het toeval was dat afgelopen vrijdag werden Waylon en Lil’ Kleine vervangen door Angela Groothuizen en Ronnie Flex. En die vooral laatste kon de goedkeuring van het publiek wegdragen. 

Lees ook: Lil’ Kleine doet boekje open over ‘The Voice’-ruzie met Anouk

Doe ons Ronnie

Twitteraars konden het wel waarderen dat er een aflevering was waarin er geen enkele vrouw ‘sgat’ werd genoemd én dat er iemand zat die commentaar gaf waar de kandidaten ook werkelijk iets aan hadden. Als het aan Twitter ligt keert Lil helemaal niet meer terug en vervangt Ronnie hem per direct. Heel misschien was dit voor Ronnie ook wel een kleine ‘sollicitatie’ voor een plek waarvan steeds duidelijker wordt dat die volgend jaar door iemand anders opgevuld moet worden, en waar hij dus met vlag en wimpel voor geslaagd is. Hoewel sommige kijkers liever alleen nog maar team Anouk zien.

Lees ook: Ronnie Flex deelt schattige video van dochtertje: ‘Nori twerkt nu al’

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP