Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Beau Five Days Inside’ lachen zich – ondanks heftige beelden – kapot

Kijkers ‘Beau Five Days Inside’ lachen zich – ondanks heftige beelden – kapot

Kijkers ‘Beau Five Days Inside’ lachen zich – ondanks heftige beelden – kapot

In ‘Beau Five Days Inside’ neemt Beau van Erven Dorens de kijkers iedere keer weer mee achter de deuren van een besloten instelling. De aflevering van dinsdagavond schetst een beeld van hoe het eraan toegaat in een gevangenis. Hiervoor is de presentator op bezoek geweest in de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel.

De gedachte bestaat dat het leven in een Nederlandse gevangenis niet bepaald een straf is. Sterker nog, het zou er net een hotel zijn. Maar is dat ook wel echt zo? Om dat uit te zoeken heeft Beau vijf dagen tussen de moordenaars, inbrekers en bankovervallers geleefd.

Opgelucht

Beau en zijn team brengen iedere plek van de gevangenis in beeld, wat heftige televisie oplevert. Het blijkt namelijk al gauw dat ze niet overal even welkom zijn en je maar beter aan de goede kant van de tralies kunt blijven. Na zijn bezoek voor Beau Five Days Inside is de presentator dan ook opgelucht dat de draaidagen erop zitten. “Ik ben blij dat ik weer naar buiten ga, zeg”, geeft hij toe. “Ik overdrijf het niet hoor, het is echt een beklemmend gevoel om de hele tijd ergens binnen te zitten. De hele tijd tralies om je heen.”

Middelvingers

Waar Beau een beetje van schrikt, is de agressiviteit die in de gevangenis heerst. Maar dat weet hij te verpakken tot een hilarische grap waarmee de presentator veel lachers op zijn hand krijgt. “Wat een middelvingers, zoveel heb ik er niet meer gezien sinds SBS6“, aldus Beau.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Ein-de-lijk! RTL bevestigt: Beau gaat nieuwe late night-show presenteren

Tegeltjeswijsheid

Er is één uitspraak waar de kijkers van Beau Five Days Inside maar niet over uitgepraat raken. En dat is: “Als je de muis hebt gevangen, heb je zijn kaas nog niet”. Fans kunnen niet stoppen met lachen en wat hen betreft, kan-ie zo op een tegeltje:

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lovende woorden

Net als tijdens de voorgaande afleveringen stroomt Twitter ook dit keer weer vol met positieve reacties voor de presentator. “Gaaf programma!”, klinkt het. “Echt op z’n Beau’s.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Libelle.nl | Beeld: RTL