Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geen zin om de kerstversiering op te hangen? Dit bedrijf regelt het voor je

Geen zin om de kerstversiering op te hangen? Dit bedrijf regelt het voor je

Geen zin om de kerstversiering op te hangen? Dit bedrijf regelt het voor je

Kijk je net als de rest van Nederland uit naar de feestdagen, maar zou je niet weten waar je de tijd vandaan moet halen om het hele huis te voorzien van kerstversiering? Maak je geen zorgen, er is nu een bedrijf dit voor je regelt.

Lees ook: Oh zo fout: deze kersttruien wil je hebben

In New York en Londen doen ze het al járen: iemand inhuren om de kerstversiering op te hangen. Misschien een beetje decadent, maar als je echt geen tijd of zin hebt om je tussen de kerstballen te wagen en lichtsnoeren uit de knoop te halen is dit dé oplossing. Het bedrijf Calling Christmas lanceert sinds deze week namelijk een kerstservice voor de huishoudens in Nederland die door werk en privé er niet aan toe komen om het huis kerstklaar te maken.

Kant-en-klare kerstversiering

Schijnbaar zijn we gelukkiger als we meer vrije tijd hebben en geld uitgeven aan tijdsbesparende diensten. Genoeg reden voor Calling Christmas om de kerstservice in Nederland te introduceren! Ze verzorgen alle decoratie en styling, zoals het afleveren en decoreren van de kerstboom én zelfs het kopen van cadeaus voor familie en vrienden of het schrijven van handgeschreven kaarten.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: iStock