Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kerstkaarten nog niet binnen? PostNL is nog steeds bezig met bezorgen

Kerstkaarten nog niet binnen? PostNL is nog steeds bezig met bezorgen

Kerstkaarten nog niet binnen? PostNL is nog steeds bezig met bezorgen

Ook al heb je ruim op tijd je kerstkaarten op de post gedaan, het kan zijn dat ze pas deze week op de mat vallen. De klachten stapelen zich dan ook op bij PostNL, want het postbedrijf is nog steeds bezig met ‘herstelpost’ te bezorgen.

Lees ook: Prins William en Kate delen schattige kerstkaart met George en Charlotte

Niet zo gek ook, dat mensen zich beginnen af te vragen waarom hun kaarten nog steeds niet zijn binnengekomen. Toch ziet PostNL niet meer problemen dan normaal en gaat het volgens hen om kaarten waarbij extra werk nodig is. ‘Op deze kaarten stond bijvoorbeeld niet de juiste postcode of het huisnummer. Om die alsnog te bezorgen is extra handwerk nodig’, zegt woordvoerder Marc Potma. Een andere reden is toch waarschijnlijk dat de post te laat verstuurt is. ‘De decemberzegels waren tot 6 januari te gebruiken. Deze post komt komende dagen alsnog aan. We werken nu het laatste restje weg,’ aldus Mark.

Op tijd
Zelf geven ze dan ook aan dat de meeste pakketjes gewoon op tijd bezorgd worden, wel 98 procent. Mocht je nu wél meemaken dat jouw post niet op tijd aankomt, dan raadt de woordvoerder van PostNL gewoon aan om een klacht in te dienen. Zo kunnen zij weer de bezorger erop aanspreken en zorgen dat jouw post zo snel mogelijk jouw kant opkomt.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: AD.nl | Beeld: iStock