Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ho, ho, ho: déze nieuwe Nederlandse kerstfilm is onderweg naar Netflix en belooft een hoop magie

Ho, ho, ho: déze nieuwe Nederlandse kerstfilm is onderweg naar Netflix en belooft een hoop magie

Thuis & wonen
Ho, ho, ho: déze nieuwe Nederlandse kerstfilm is onderweg naar Netflix en belooft een hoop magie

De decembermaand staat weer voor de deur, en in aantocht daarvan druppelen Videoland en Netflix weer vol met kerstfilms. Nu kun je natuurlijk voor de zoveelste keer ‘The Holiday’ of ‘Love Actually’ aanzetten, maar er komen ook steeds meer nieuwe pareltjes bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Holidate’, die sinds kort te streamen is? Ook kun je in de feeststemming komen met een film van Nederlandse bodem. ‘De Familie Claus’, met onder meer Bracha van Doesburgh, is namelijk onderweg naar Netflix.

De Familie Claus

Wie geen genoeg kan krijgen van kerstfilms, moét De Familie Claus op zijn of haar kijklijstje zetten. Met een hoop lichtjes, een laagje wit dat de straten bedekt én een hoop magie is de trailer in elk geval veelbelovend.

Trailer vol magie

De familiefilm De Familie Claus vertelt het verhaal van Jules, die de kerstdagen liever zou overslaan. Zijn vader is namelijk overleden op kerstavond, wat het feest enorm beladen heeft gemaakt voor het jochie. Bij zijn opa vindt hij een sneeuwbol die magische krachten blijkt te hebben. Dankzij het ding gaat hij op avontuur door heel de wereld en ontdekt hij dat zijn grootvader niemand minder dan de kerstman is. Omdat hij zijn been heeft gebroken, moet Jules tijdelijk de taken van zijn opa overnemen. En dat valt hem, als iemand die helemaal niets van kerst moet hebben, uiteraard zwaar. Hij zal dan ook alles op alles moeten zetten om wél in de mood te komen en toch een magische tijd van de kerstdagen te maken.

Lees ook
Noteer maar in je agenda: Boer Zoekt Vrouw komt met een kerstspecial

Wanneer?

Het duurt niet lang meer tot De Familie Claus op Netflix komt te staan. Markeer maandag 7 december maar in je agenda, want dan is het zover. Nog op zoek naar een kerstfilm die je in de tussentijd kunt kijken? Op de streamingsdienst staan er al genoeg. En als je écht uitgekeken bent, kun je bij Videoland ook nog terecht voor de nodige decemberfilms.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee