Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Keert dít GTST-personage binnenkort terug naar Meerdijk?

Keert dít GTST-personage binnenkort terug naar Meerdijk?

Thuis & wonen
Keert dít GTST-personage binnenkort terug naar Meerdijk?

In GTST is en blijft het een komen en gaan van personages. Zo verliet Lana – de dochter van Sjors – onlangs Meerdijk, maar kregen we daar Farah en Stanley voor terug. En nu zou alles erop wijzen dat er nóg een oude bekende terugkeert naar de soapstad.

Lees ook: Deze twee GTST-acteurs zijn in het echt familie van elkaar

Diehard fans van GTST vermoeden het al een tijdje: zien we Rover Dekker binnenkort terug in de soap? Liefhebbers van de soap merken op dat Buddy Vedder, die de rol van Linda’s zoon vertolkt, al een tijdje geen baardje meer heeft. En laat Rover nou ook net een gladgeschoren gezicht hebben.

Draaidag

Dat zou volgens oplettende fans niet de enige aanwijzing zijn dat Rover binnenkort weer te zien is in hun favoriete serie. Op het Instagramaccount van Emma Balk, de actrice die de rol van Nola Sanders speelt, dook onlangs een kiekje op waarbij een aantal hashtags stonden die zouden hinten op een draaidag met Buddy. Inmiddels is de foto verwijderd; zou dat gedaan zijn om de sporen uit te wissen?

Eind november vertrok Rover naar Canada. Hij verliet Meerdijk omdat hij naaktfoto’s van zijn toenmalige vriendin Kimberly online had gezet.

Bron: Superguide | Beeld: GTST

Shoppen is altijd een goed idee