Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > BN’ers in ‘First Dates’: schiet Bachelorette-ster Kasper wel raak in dit datingprogramma?

BN’ers in ‘First Dates’: schiet Bachelorette-ster Kasper wel raak in dit datingprogramma?

Thuis & wonen
BN’ers in ‘First Dates’: schiet Bachelorette-ster Kasper wel raak in dit datingprogramma?

Vind je het liefdesgeluk niet in het ene datingprogramma, doe je gewoon mee aan een andere show. De Bachelorette’s Ritchie deed ooit al een poging, maar nu heeft ook Kasper zijn (liefdes)geluk beproefd bij First Dates. Wachtte hem nu een betere match dan Gaby Blaaser?

Nieuw kapsel

Toen Kasper zijn entree maakte, moesten we wel even twee keer kijken. Is het een jongere versie van Winston Post of toch echt de Enschedeër die hier het restaurant binnen komt lopen? Het is de nieuwe coupe, denken we.

Date kent Kasper niet

In deze special gaan BN’ers als Irene van der Laar, Frits Huffnagel, Jill van Dooren én dus ook Kasper op zoek naar de ware liefde. De Bachelorette-deelnemer werd gekoppeld aan de blonde Meisha. Is zij alles wat hij zoekt? “Meisha had geen idee wie ik was, en dat vond ik best leuk. Dat maakte onze ontmoeting spontaner”, concludeert hij al snel.

Wilde plannen

Hoewel ze allebei accountmanager zijn, lijkt Kasper toe aan een groter avontuur. “Er is zoveel moois in de wereld te zien. Ik zou weleens op een luxe jacht mensen willen serveren, of een surfschool met een cocktailbar beginnen.” Ondanks zijn gesmak – waar hij zich vooraf al voor verontschuldigd – blijkt het een match te zijn. Yay!

Lees ook
Kasper knapt keihard af op Bachelorette Gaby: ‘Hoe kún je me dat nou vragen?’

Drie keer scheepsrecht?

O no. Te vroeg gejuicht. Na het programma liep het contact toch stuk, zo blijkt tijdens de aftiteling. Even kijken… Ex on the Beach (of Boer Zoekt Vrouw, haha) nog proberen, Kasper? Drie keer is immers scheepsrecht… 😉

Bekijk hier de uitzending terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ben te zien in First Dates VIP🥂🍽️ Zondag 8 november 20.25 op NPO3 Gaan jullie kijken? #firstdatesnl #bnnvara #tv #vip #npo3

Een bericht gedeeld door De Bachelorette S1 🌹 (@kasperpaalman) op

Bron: VIVA | Beeld: Videoland

Shoppen is altijd een goed idee