Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zijn dit de kandidaten die meedoen aan ‘Wie Is De Mol 2017’?

Zijn dit de kandidaten die meedoen aan ‘Wie Is De Mol 2017’?

Zijn dit de kandidaten die meedoen aan ‘Wie Is De Mol 2017’?

Zit jij ook ademloos te wachten op het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? Dan ben je niet de enige! Een aantal fanatieke mollers kon namelijk niet wachten totdat de kandidaten van het nieuwe seizoen bekend gemaakt zouden worden en gingen zelf op onder zoek uit. En niet zonder resultaat. 

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol is opgenomen, dat weten we. Maar verder weten we nog helemaal niks. Wanneer het precies wordt uitgezonden; waar het programma werd opgenomen en wie er meedoen is nog één groot mysterie. Tot nu toe dan

Op Twitter bleken een aantal bekende BN’ers namelijk in een bepaalde periode niet zo actief op hun account als gewoonlijk… En laat dit nou net dezelfde periode zijn waarin Art Rooijakkers ook niet actief was op zijn Twitteraccount. En van Art weten we zeker dat hij er bij is aangezien hij het programma presenteert:

Voor veel mensen is het feit dat de twitterstilte van Art en die van een aantal andere BN’ers tegelijk viel reden om aan te nemen dat zij dus net als Art ook bij de opnames waren. Om wie het gaat? Hier komen ze:

Diederik Jekel

Art was stil op Twitter tussen 8 en 31 mei. En wetenschapsjournalist Diederik Jekel was opvallend stil tussen 13 mei en 13 juni. Toeval? We don’t think so! Daarnaast volgt Diederik presentator Art ook op Twitter net als het account van WIDM!

Stijn van Vliet

Stijn van Vliet van Streetlab en de Streetlab boyband Side2Side wordt ook regelmatig genoemd. Niet omdat hij zo stil was op Twitter, maar juist omdat hij opeens een tweet stuurde. Stijn is namelijk gewoonlijk niet zo actief op Twitter, maar in de periode half mei-half juni stuurde hij opeens een tweet de wereld in om zijn afwezigheid in de boyband Side2Side uit te leggen. Verdacht Stijn, heel verdacht.

Kluun

Schrijver Raymondus Godefridus Nobertus van de Klundert, ook wel bekend als Kluun, heeft al aardig wat best-sellers op zijn naam staan en hij lijkt goed in het WIDM-profiel te passen. En ja hoor, ook hij was opvallend stil op Twitter in dezelfde periode als Art.

Floortje Dessing

Voor Floortje is het niet zo verdacht als ze een tijdje offline is. Ze is nou eenmaal continue op reis voor haar reisprogramma. Wat wel verdacht is, is de tweet die ze stuurde om haar terugkomst van een “verre reis” aan te kondigen. Ja Floortje, dit berichtje was er toch een beetje over:

Lees ook:

De leukste parodiefilmpjes van Wie is De Mol #widm2016

Is “wanderlust” jouw middle-name? Dan zijn deze tatoeages echt iets voor jou

Twitter deelt massaal ergste eerste date-scenario’s

Bron: dutchcowboys.nl / lindanieuws.nl