Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kandidaten ‘De Bachelorette’ laten massaal dezelfde tattoo zetten (en Gaby heeft ‘m óók)

Kandidaten ‘De Bachelorette’ laten massaal dezelfde tattoo zetten (en Gaby heeft ‘m óók)

Kandidaten ‘De Bachelorette’ laten massaal dezelfde tattoo zetten (en Gaby heeft ‘m óók)

De kandidaten van ‘De Bachelorette’ hebben zich natuurlijk opgegeven om het hart van Gaby Blaaser (34) te veroveren, maar het programma heeft ook gezorgd voor een bijzondere band tussen de deelnemers onderling. Als herinnering aan hun gezamenlijke avontuur in Zuid-Afrika heeft een groot deel van de mannen met elkaar een afspraak bij de tattooshop gemaakt. Daar hebben ze allemaal hetzelfde plaatje laten vereeuwigen. Opvallend detail: Gaby heeft de afbeelding óók op haar lichaam staan.

Aandenken aan ‘De Bachelorette’

Afgelopen weekend heeft het grootste deel van de De Bachelorette-mannen elkaar weer gezien. Ze lieten als aandenken een roos op hun lichaam tatoeëren. De meeste kandidaten deden dat op hun hand, de plek waar Gaby exact hetzelfde plaatje heeft staan.

Roos

Van de middag delen de mannen verschillende beelden op Instagram. Zo is op een groepsfoto te zien dat bijna alle kandidaten erbij waren en de roos hebben laten tatoeëren. “Een heel mooi aandenken aan een geweldige tijd in Zuid-Afrika”, schrijft de getransformeerde Joey bij het kiekje op Instagram. André, die het programma al verlaten heeft, deelt het resultaat met zijn volgers. “Bromance”, laat hij daarbij weten.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De Bachelorette

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser (34) op zoek naar de liefde. Op een romantische droomlocatie in Zuid-Afrika leerde Gaby in vier weken tijd een groep van achttien vrijgezelle mannen kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ viel er iedere week een kandidaat af. Een “emotionele rollercoaster”, zo omschrijft Gaby de opnameperiode. “Het was op dat moment mijn hele leven. Je krijgt snel een band, en dan komt er ook heel snel gevoel”, aldus de voormalig GTST-actrice tegenover BuzzE. Afscheid nemen van een van de kandidaten viel haar dan ook zwaar. “Dat zijn moeilijke beslissingen die je moet nemen. Ik droomde daar ook heel veel over.” Zonder te verklappen wat het eindresultaat is, heeft het Bachelorette-avontuur haar hoe dan ook iets opgeleverd. “Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen nu veel meer toe te laten.”

Lees ook
Zuid-Afrikaanse droom: hint Gaby Blaaser op liefdessucces in ‘De Bachelorette’

Succesverhaal?

Of ze de liefde heeft gevonden in De Bachelorette? Op het verlossende antwoord moeten kijkers van het programma nog even geduld hebben, maar in een recent interview líjkt de blondine in ieder geval te hinten op een succesvolle afloop.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

GOOD VIBES ONLY

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hello Monday??‍♀️

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Beeld: RTL, Instagram