Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vier het mee: Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar!

Vier het mee: Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar!

Vier het mee: Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar!

Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar! Met ruim 80 miljoen bezoeker wereldwijd, 70 internationale awards en 27 producties over de hele wereld, is het een van de populairste musicals ooit. En deze geweldige productie is terug in het Circustheater in Scheveningen, een van Nederlands mooiste theaters!

Het verhaal van The Lion King
Afrika ontwaakt. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren om het pasgeboren leeuwenwelpje Simba te verwelkomen. Een nieuw leven, een nieuwe koning is geboren. Maar alle rust wordt wreed verstoord als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en beleeft daar volop avonturen met zijn nieuwe vrienden Timon en Pumbaa, om uiteindelijk als volwassen leeuw terug te keren naar huis en zijn rechtmatige plaats op de troon op te eisen.

Bestel hier je kaarten voor Disney’s The Lion King en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet! 

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0266.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome