Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De trend van het najaar: deze kaarsen mogen niet in je huis ontbreken

De trend van het najaar: deze kaarsen mogen niet in je huis ontbreken

Thuis & wonen
De trend van het najaar: deze kaarsen mogen niet in je huis ontbreken

Kan jouw huis wel een kleine upgrade gebruiken, maar heb je geen zin om grote veranderingen aan te brengen, of is je budget zo na de vakantieperiode niet heel ruim? Geen zorgen, want met deze mini-interieurhype maak je je stulpje in een handomdraai een stuk gezelliger.

Het huis zo gezellig mogelijk maken

De eindeloze zomeravonden waar we tot in de late uurtjes buiten te vinden zijn, zijn inmiddels achter de rug en dus blijven we steeds meer binnen. Daarnaast geldt het advies van de overheid nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven, en dan kun je het maar beter zo gezellig mogelijk maken toch. Hetgeen waar je huis wat dat betreft gelijk van opknapt: kandelaars en kaarsen.

Dinerkaarsen

Natuurlijk zijn geurkaarsen altijd goed, maar wat dit najaar de absolute trend is, zijn de lange dinerkaarsen. In alle kleuren welteverstaan en in combinatie met verschillende kaarsenhouders. Je moeders verzilverde kaarsenhouder is misschien niet helemaal meer van deze tijd, maar tegenwoordig heb je zulke leuke kandelaars, waardoor je niet kunt wachten tot de zon onder gaat om zo je huis te voorzien van het nodige kaarslicht.

Lees ook
Lifehack! Zo blijven je kaarsen veel langer branden

Uitgebreid kleurenpalet

Lange kaarsen dus. En niet te vergeten: in allerlei kleuren. Ben je gek op the good old wit en beige, dan kan dat natuurlijk ook. Maar trend du moment is toch wel om ze in een uitgebreid kleurenpalet in huis te halen. Daarnaast heb je ze ook nog in leuke vormen. Zo verkoopt HAY bijvoorbeeld kaarsen in twistervorm en heb je nu zelfs de twee-in-één-kaars waarbij een kandelaar ineens overbodig is.

Vintage

Heb je de lange kaarsen in jouw gewenste kleurenpalet in huis gehaald, maar ben je ook wel toe aan nieuwe kaarsenhouders om ze in te zetten? Ook hier geldt: denk out of the box en ga voor een leuke twist. Kies voor vintage-modellen als die van anna+nina (hmm, misschien komen die kaarsenhouders die bij je moeder op zolder liggen toch wel van pas) of ga voor chique varianten in het goud van bijvoorbeeld H&M. De keuze is ruim dus er is vast iets te vinden wat bij jouw interieur past. Dat wordt shoppen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: HLN.be | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee