Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen! Netflix deelt eerste trailer van héérlijke nieuwe Nederlandse romcom ‘Just Say Yes’

Aftellen! Netflix deelt eerste trailer van héérlijke nieuwe Nederlandse romcom ‘Just Say Yes’

Aftellen! Netflix deelt eerste trailer van héérlijke nieuwe Nederlandse romcom ‘Just Say Yes’

Yolanthe in een spetterende, poofy bruidsjurk zagen we al eerder op de buis. Komende april is het opnieuw zover, maar niet Wesley als haar bijna-echtgenoot, maar de knappe Juvat Westendorp. Of wordt het toch Jim Bakkum? Maakt ook eigenlijk niet uit: beide mannen zijn een lust voor het oog én te zien in de gloednieuwe Nederlandse romantische komedie ‘Just Say Yes’, die bíjna op Netflix verschijnt. Vandaag is de officiële eerste trailer verschenen en daarvan krijgen we niet alleen zin in de film, maar ook in de lente. Kom maar door!

Droombruiloft

De hoofdrol van Just Say Yes is dus voor Yolanthe. Zij speelt Lotte, die al haar hele leven bezig is met de invulling van haar droombruiloft. Ze weet precies hoe ze het wil hebben: van trouwlocatie tot bruidsjurk, alles staat al vast. Haar verloofde Alex, gespeeld door Juvat Westendorp met voor de verandering eens een oerdegelijk kapsel, doet een superromantisch aanzoek en daarmee lijkt haar grote droom steeds dichterbij te komen…

Drama

Maar goed, een film waarin alles perfect verloopt, is niet boeiend, natuurlijk. Dus je raadt het al: het loopt mis. Alex zegt de bruiloft eh, héél last minute af, waarna Lotte’s leven op z’n kop komt te staan. Ze trekt in bij haar egocentrische zus Estelle, gespeeld door de net bevallen Noortje Herlaar, en op haar werk is alles ook awkward, want Alex is haar collega. Als klap op de vuurpijl gaat haar zus er met haar bruiloftsplannen vandoor wanneer ze opeens in het huwelijksbootje stapt met Lotte’s baas. Gelukkig hoef je geen raketgeleerde te zijn om in de (hysterische) trailer te ontdekken dat een nieuwe love interest al snel het leven van Lotte binnenwandelt: romcom-held Jim Bakkum. Oók geen straf om naar te kijken.

Lees ook
Yolanthe wenst ondanks scheiding een tweede kindje: ‘Het zou een droom zijn nog eens mama te worden’

De cast

Het verhaal van de film belooft een hoop romantiek, drama, hysterie en lol. Ook de sterrencast belooft veel succes. Naast Yolanthe, Juvat, Noortje en Jim spelen Kim-Lian van der Meij, Nienke Plas, Pip Pellens, Edwin Jonker, Huub Smit, Lisa Michels, Dave Roelvink, Josylvio, Winston Post, Tino Martin en Nina Warink mee in de film. Just Say Yes is vanaf 2 april te streamen bij Netflix!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Netflix | Beeld: still