Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jubileumseizoen ‘Wie is de Mol?’ 2020 in aantocht: wordt het grootser dan ooit?

Jubileumseizoen ‘Wie is de Mol?’ 2020 in aantocht: wordt het grootser dan ooit?

Thuis & wonen
Jubileumseizoen ‘Wie is de Mol?’ 2020 in aantocht: wordt het grootser dan ooit?

Ja Molloten, we mogen weer bijna en dus kan het speculeren dan ook al volop beginnen. Sterker nog, de echte fans van ‘Wie is de Mol?’ zijn alweer een tijdje bezig. Of het jubileumseizoen – het is alweer de twintigste die in aantocht is – grootser wordt dan ooit? We hopen natuurlijk van wel en dít is wat we tot nu toe weten van de nieuwe afleveringenreeks.

De kandidaten die genoemd worden voor Wie is de Mol? 2020 beloven in ieder geval al weer veel goeds. Denk aan Dionne de Graaf, Leonie ter Braak, máár: de geruchten gaan ook dat Ron Boszhard een grandioze terugkeer mag maken in de jubileumeditie. En daarmee komen we meteen op de eerste speculatie.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een overzichtje van wat we tot nu toe weten (of denken te weten) over Wie is de Mol? 2020 #widm #moltalk

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? – Tunnelvisie (@detunnelvisie) op

Wie is de Mol? 2020

Want net zoals bij Expeditie Robinson de geruchten gingen – die helaas niet waar bleken te zijn – dat in het twintigste seizoen oude bekenden hun opwachting mogen maken, is dat óók bij Wie is de Mol? 2020 het geval. Waarom? Nou, zo’n jubileumeditie moet natuurlijk wel spectaculair zijn en hóe tof zou het zijn als bijvoorbeeld alle Mollen op jacht moeten naar de über-Mol. Wij zien het wel zitten.

Molboekje

Je kunt in ieder geval weer als vanouds lekker in een tunnelvisie terecht komen en verdenkingen maken door het Molboekje. Deze is vanaf 26 november te koop bij bol.com en hierin kun je alles lezen over de kandidaten, maar ook “tips en tricks, leuke weetjes en interviews met (oud-)finalisten en Mollen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken”.

Lees ook
Rik van de Westelaken open over homoseksualiteit: ‘Die eerste kus met een man was life changing’

Onthulling

Fans gokken dan ook niet dat dit boekje dé onthulling van alle kandidaten zal zijn. Nee, volgens hen is er maar een datum waarop dat kan gebeuren: 19 november. Waarom? Omdat het toen precies twintig jaar geleden is dat Wie is de Mol? voor het eerst te zien was op de Nederlandse televisie. Zou het?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee