Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wist Joshua van de verwisselde portofoons? ‘WIDM’-afvaller onthult hoe het zit

Wist Joshua van de verwisselde portofoons? ‘WIDM’-afvaller onthult hoe het zit

Wist Joshua van de verwisselde portofoons? ‘WIDM’-afvaller onthult hoe het zit

Joshua Nolet trok afgelopen uitzending van ‘Wie is de Mol? aan het kortste eind en moest het spel verlaten. Dat kwam voor sommigen onverwachts, omdat de zanger door heel wat kijkers verdacht werd van het zijn van de mol. Joshua leverde talloze mollenstreken, zo ook in de tweede aflevering, waarin hij ‘per ongeluk’ twee portofoons verwisseld had en cruciale informatie lekte naar de verkeerde kandidaat. Nu hij uit het spel ligt, onthult Joshua eindelijk of hierbij opzet in het spel was.

Porto-gate

De voorman van Chef’Special vertelt in de officiële podcast van Wie is de Mol? dat hij gedurende het spel alles in de strijd gooide om zichzelf verdacht te maken. Dat ging onder meer bij de opdracht ‘Om de tuin leiden’ van een leien dakje. Daarin moest Joshua vanuit een controlekamer een team opdrachten geven, maar één van de drie mensen uit dat ploegje mocht daar niets van meekrijgen. Om die reden had Joshua twee portofoons; één voor de hele groep en één voor de geheime opdrachten. Het team van de zanger bakte werkelijk niets van de opdracht dankzij Joshua, die plots hel erg schrok toen bleek dat hij de twee portofoons verwisseld had. Maar was zijn shock-reactie wel oprecht?

Lees ook
Kijkers ‘WIDM’ compleet ‘spoorloos’? Echt íedereen kan nu de mol weer zijn… #HINTS

Domme dingen

Mooi niet dus. “Ik zag eigenlijk al heel snel dat ik ze verwisseld had, maar ik dacht: ik ga gewoon even zo door. […] In principe was het een foutje, maar ik zette hem gewoon door”, aldus Joshua in de podcast. Hij vertelt verder dat veel van zijn ‘verdachte’ acties ook gewoon écht onbedoeld waren. “Ik heb wel een beetje lopen Mollen, maar het zal je verbazen hoe vaak ik gewoon helemaal opging in het spel en domme dingen deed”. Zo was hij Lakshmi bij de opdracht ‘Fotogenie(k)’ oprecht vergeten, terwijl hij nog tijd over had. “Ik zat er gewoon een beetje mee te spelen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress