Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘MAFS’-Ferry en José zetten punt achter relatie: ‘Avontuur om nooit te vergeten’

‘MAFS’-Ferry en José zetten punt achter relatie: ‘Avontuur om nooit te vergeten’

‘MAFS’-Ferry en José zetten punt achter relatie: ‘Avontuur om nooit te vergeten’

Vlak na het afgelopen seizoen van ‘MAFS’ besloten José en Ferry een streep onder hun huwelijk te zetten, maar even later gaven de twee de liefde tóch nog een kans. Helaas mocht het niet baten voor het ‘Married at First Sight’-stel: het koppel heeft heeft nu definitief een punt achter hun relatie gezet.

MAFS-Ferry en José uit elkaar

Bij een reeks foto’s van haar MAFS-avontuur met Ferry maakt José het nieuws wereldkundig. “Rijkdom = in je zoektocht naar de ware liefde, echte vriendschap vinden!”, begint de blondine. “Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar gaan we verder als goede vrienden. Het was een avontuur om nooit meer te vergeten, wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken en hierbij de warme en onmisbare support van mijn kinderen, lieve familie, goede vrienden en fijne collega’s had! Dank je wel allemaal!”

Daten

Na het seizoen van MAFS waarin Ferry en José elkaar het jawoord gaven, schoof de bruidegom in kwestie aan tafel in de talkshow Jinek. Hij vertelde aan Eva dat ze hadden besloten om te scheiden nadat de camera’s waren verdwenen. De reden? “José voelde het nog niet”, zei hij destijds. Daarbij liet hij weten wél weer aan het daten te zijn met de kandidate, nadat hij haar uitnodigde voor een weekendje weg. Helaas voor beiden is daar geen lang en gelukkig uit voortgekomen.

MAFS-Sanne

Het MAFS-koppel dat aanvankelijk ook bij elkaar bleef, bestond uit Sanne en Thierry. Maar ook zij besloten na de opnames van het programma hun wegen te scheiden. Inmiddels heeft Cupido tóch raak weten te schieten bij de deelneemster: afgelopen week maakte ze met een foto bekend opnieuw het liefdesgeluk gevonden te hebben.

Lees ook
Chantal over ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter instond’

Nóg meer liefdesgeluk

Sanne is overigens niet de eerste MAFS-deelnemer die na afloop opnieuw het liefdesgeluk gevonden heeft. Zo heeft ook Henk, na het dramatische avontuur met Chantal, weer een relatie. Ook Robin liep kort na het programma de vrouw van zijn dromen tegen het lijf. En daar bleef het niet bij: hij wordt zelfs vader.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still, Instagram