Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wil het maar niet lukken in de liefde? Carlo op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen ‘MAFS’

Wil het maar niet lukken in de liefde? Carlo op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen ‘MAFS’

Wil het maar niet lukken in de liefde? Carlo op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen ‘MAFS’

Terwijl we in de startblokken staan om ons in een gloednieuw seizoen ‘Married at First Sight’ Australië te storten, is er ook ‘MAFS’-nieuws van eigen bodem. Ook hier is een nieuw seizoen in aantocht! Oké, dat moet nog gefilmd worden, maar wie de liefde nog niet gevonden, heeft kan nu z’n kans grijpen. Carlo Boszhard is hard op zoek naar kandidaten.

‘MAFS’-succes

Married At First Sight was – afgezien van alle mislukte matches – niet alleen voor RTL een giga succes dit jaar, maar ook voor Flair. Onze recap-column werd door velen met veel plezier gelezen en bloedje fanatiek gevolgd. We kunnen dan ook niet wachten om opnieuw in de pen te klimmen om het wel en wee van de bruidsparen (en hun opvallende aanhang) met veel humor en eerlijkheid voor jullie samen te vatten. Maar goed, dan zijn er wel eerst nieuwe bruidsparen nodig, natuurlijk.

Wie durft?

En daarom is presentator Carlo op zoek naar nieuwe vrijgezellen die in diepe durven te springen met iemand die ze nog nooit gezien of gesproken hebben. Wie o wie durft de wetenschap te laten bepalen met wie hij of zij in het huwelijksbootje stapt?

Cupido, Carlo doet het even voor

In een video vertelt Carlo: “In het vorige seizoen van Married at First Sight schoot Cupido helaas niet altijd helemaal raak. Maar we geven natuurlijk niet op. Een nieuwe visie, testmethodes en een heel nieuw team waarbij alles samenkomt: seksuologie, biologie, psychologie en matchmaking. Dat belooft wat.” Hij heeft er duidelijk vertrouwen in dat het dit jaar toch echt moet kunnen lukken en spoort iedereen aan zich snel op te geven voor dit spannende avontuur. Wellicht is de tevens door Carlo gedeelde bloopervideo (scroll naar beneden) een goed teken: waar hij mis moest schieten, schoot hij namelijk in één keer wél raak, waar hij vervolgens vol ongeloof dubbel om ligt. Cupido, beetje opgelet?

Lees ook
Nieuw liefdesgeluk voor MAFS’ Rein: ‘Ik heb het hartstikke leuk met iemand’

Succesverhalen

Hoewel het de afgelopen paar seizoenen van Married at First Sight helaas niet tot een succesvolle match kwam, kent het programma wel degelijk succesverhalen. Zo zijn Patty en Bram uit de eerste reeks al sinds 2015 gelukkig getrouwd én inmiddels trotse ouders van een kind, maar bleven ook Nikolai en Chantal uit seizoen twee getrouwd. Ook zij hebben inmiddels hun eerste kind verwelkomd.

Durf jij de uitdaging aan? Híer kun je je opgeven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Carlo’s heerlijke blooper:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL Beeldbank