Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Voor de oplettende kijker: Molloten spotten de mol op de achtergrond in laatste aflevering

Voor de oplettende kijker: Molloten spotten de mol op de achtergrond in laatste aflevering

Thuis & wonen
Voor de oplettende kijker: Molloten spotten de mol op de achtergrond in laatste aflevering

Ben je nog maar net bekomen van het feit dat Tygo zomaar eens wél de Mol zou kunnen zijn? Dan lanceren we je nu met volle snelheid in een andere theorie. En daarbij kijken we vooral naar de opdracht ‘Déja vu’ uit de laatste aflevering. Want was de saboteur daar nou opnieuw in beeld terwijl geen van de kandidaten het doorhad?

Verdacht gekrabbel

We leggen de focus weer even terug op Jeroen, die we eerder ook al als hoofdverdachte aanwezen. Zijn handschrift lijkt namelijk verdacht veel op dat van de mol, dat in meerdere afleveringen voorbijkwam dit seizoen. Leg een eerder geschreven kaart van Kijk in de Vegte naast de boodschappen van de saboteur en het kan haast niet anders dan dat de bekende stem dit seizoen alles bij elkaar staat te liegen.

Durfal

Maar de mol is dit seizoen ook al in beeld verschenen. De eerste keer op een Instagrampost achter Rik van de Westelaken (ogenschijnlijk in een oranje broek zoals Jeroen die in die aflevering droeg), maar ook afgelopen uitzending, tijdens de opdracht met de kistjes en die prachtige abdij-ruïne. Het geld was ineens verdwenen uit het laatste kistje, dus dát de saboteur in actie is gekomen, staat vast. Het zou Jeroen een ware durfal maken, aangezien hij nu al voor de tweede keer in beeld is gespot.

Lees ook
Wat als… we Rik’s veelzeggende laatste woorden in ‘WIDM’ anders moeten interpreteren?

Op heterdaad?

Molloot Siem denkt hierbij toch echt Kijk in de Vegte te hebben ontmaskerd: je ziet iemand met zijn postuur schuilen achter een van de pilaren. Toch zou dit natuurlijk ook nog steeds Tygo kunnen zijn of zeg, iemand van de productie. Opvallend is het in ieder geval wel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee