Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeps: heeft Jeroen hier per ongeluk verklapt dat-ie ‘Wie is de Mol?’ moet verlaten?

Oeps: heeft Jeroen hier per ongeluk verklapt dat-ie ‘Wie is de Mol?’ moet verlaten?

Thuis & wonen
Oeps: heeft Jeroen hier per ongeluk verklapt dat-ie ‘Wie is de Mol?’ moet verlaten?

Tot op de dag van de eerste uitzending moesten de kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ hun lippen stijf op elkaar houden wat betreft hun deelname aan het programma. Daarmee is het zwijgen niet gedaan; óók mogen ze geen woord verklappen over het verloop van de show en de wekelijke exits. Toch lijkt het erop dat Jeroen Kijk in de Vegte (46) zijn mond voorbij heeft gepraat.

Jeroen in ‘Wie is de Mol?’

Gezien de deelnemers van Wie is de Mol? gedrild worden om niéts los te laten, lijkt het ons sterk dat Jeroen écht heeft onthuld de saboteur niet te zijn. Maar goed, niets is wat het lijkt, dus je weet het maar nooit.

Versproken?

Volgens RTL Boulevard heeft Jeroen zich behoorlijk versproken op NPO Radio 2. De dj wilde namelijk nog niks kwijt over zijn deelname aan het programma. “Daar doe ik nu nog helemaal geen uitspraken over, ik wacht even tot ik eruit gevlogen ben…”, aldus Kijk in de Vegte.

Redden wat er te redden valt

Dat is natuurlijk geen handige uitspraak, want het zou betekenen dat Jeroen in ieder geval níet de Mol is of het niet tot de finale weet te schoppen. Zijn collega Jan-Willem Roodbeen, die ook meedeed, probeert nog te redden wat er te redden valt en helpt Jeroen herinneren dat het natuurlijk ook nog anders kan lopen. “Of als ík natuurlijk de Mol of de winnaar ben”, vult de bekende stem daarom maar snel aan. Ja, ja, Jeroen, we houden je in de gaten.

Nieuw-Zeeland

Onlangs vertelde de radio-dj al op NPO Radio 2 hoe hij zijn deelname aan Wie is de Mol? geheim had gehouden. Jeroen zei tegen vrienden en familie dat hij een reis ging maken door Nieuw-Zeeland en drie weken weg zou zijn. Om zijn verhaal extra geloofwaardig te maken, schakelde hij de hulp van een vriendin in die in het land woont. “Ik heb aan haar gevraagd of zij in de lokale toeristenwinkel in Auckland tien koelkastmagneten wilde kopen, zodat ik die hier kon uitdelen”, biechtte hij op. Ook vroeg hij haar om foto’s te sturen die hij weer kon delen met zijn naasten.

Lees ook
‘Wie is de Mol?’ aflevering twee: dit zijn alle hints van afgelopen aflevering op een rij

WIDM 2017

Jeroen Kijk in de Vegte was in 2017 ook al te zien in Wie is de Mol? en wist het toen te schoppen tot en met de vijfde aflevering. Het seizoen speelde zich af in Amerika. Thomas Cammaert bleek dat jaar de Mol te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who you gonna call??? 🔫🔫💚💚 * * * #widm #wieisdemol #wieisdemol2020 #etherdiscipline #schietdiscipline

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: AVROTROS, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee