Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hoe leuk: dít oude vertrouwde GTST-personage keert terug naar Meerdijk

Hoe leuk: dít oude vertrouwde GTST-personage keert terug naar Meerdijk

Hoe leuk: dít oude vertrouwde GTST-personage keert terug naar Meerdijk

Hij is al meerdere keren gegaan en teruggekeerd naar Meerdijk, en eigenlijk is GTST niet compleet zonder dit personage. Maar er is goed nieuws, want binnenkort zien we ‘m gewoon weer terug in de dagelijkse soap. Over wie we het hebben?

Lees ook: Tranen met tuiten: kijkers reageren ontroerd op vertrek van GTST’s ‘Noud Alberts’

Begin december wandelt – *tromgeroffel* – niemand minder dan Jef Alberts het soapdorp binnen. Bartho Braat (68) kruipt weer in de huid van het GTST-personage en zal als Sinterklaas te zien zijn in de populaire serie, zo onthult de nieuwe leader. Aan het einde van de onderstaande video zien we de verklede acteur naast Jette van der Meij (64), beter bekend als Laura Selmhorst, staan.

Niet voor één avond

Het beste nieuws is dat Jef niet alleen met een mijter op te zien zal zijn, maar langer blijft hangen dan één avond. Lucas zou hem namelijk om een nog onbekende gunst vragen.

Sinterklaas

De rol van Jef Alberts is een vertrouwde voor Bartho Braat, maar óók hebben we ‘m al vaker in een rode Sint-outfit gezien. Het is namelijk niet de eerste keer dat de acteur in GTST zijn opwachting maakt als de goedheiligman. Daarnaast speelt hij sinds kort in de serie ‘De Pepernoten Club‘, waarvoor hij eveneens een tabberd draagt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP