Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Je kunt je chats blijkbaar markeren als ongelezen en andere WhatsApp-hacks

Je kunt je chats blijkbaar markeren als ongelezen en andere WhatsApp-hacks

Je kunt je chats blijkbaar markeren als ongelezen en andere WhatsApp-hacks

Hoewel er geen dag voorbijgaat dat we de app niet gebruiken, heeft WhatsApp blijkbaar toch nog een aantal geheimen voor ons. Wist jij bijvoorbeeld dat je chats kunt markeren als ongelezen? Wij zetten deze en meer WhatsApp-hacks voor je op een rijtje.

Lees ook: Op deze nieuwe functie van WhatsApp zaten we al heel lang te wachten

Markeer als ongelezen
Zonder deze optie in ons mailprogramma zouden we sowieso de helft van wat we moeten doen, vergeten. En zo gebeurt het ook regelmatig met appjes: soms ben je even te druk om te reageren, en vervolgens vergeet je gewoon om iets terug te sturen. Dat is nu verleden tijd, want blijkbaar kun je gelezen appjes markeren als ongelezen. Als je gebruik maakt van iOS, swipe je de chat gewoon van links naar rechts en krijg je de optie te zien. Heb je een Android-telefoon? Dan houd je de chat met de persoon in kwestie lang ingedrukt, om vervolgens de optie te selecteren.

Vet gedrukt
Soms wil je dat bepaalde delen uit je berichtje extra duidelijk zijn of wil je je berichtje gewoon net dat beetje extra geven. Hoe? Door deze cursief te maken, vet te drukken of te onderstrepen. Door te tappen op je getypte tekst, krijgt je de opties direct te zien of je klikt op ‘meer opties’ en selecteert ze daarna.

Pinnen maar
Als je iemand niet wilt vergeten om een appje te sturen of niet eindeloos wilt zoeken in je chats, is het handig als je gesprek met diegene bovenaan staat. Ook dat is dus mogelijk met WhatsApp. Net als bij het selecteren van de optie ‘markeren als ongelezen’, swipe je bij iOS van links naar rechts om de optie te selecteren. Bij Android houd je de chat lang ingedrukt. Je kunt maximaal drie chats vastpinnen.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron Cosmopolitan | Beeld Shutterstock