Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo leuk! Dit wordt de nieuwe presentator van ‘Lingo’ en zo reageert sidekick JP

Zo leuk! Dit wordt de nieuwe presentator van ‘Lingo’ en zo reageert sidekick JP

Thuis & wonen
Zo leuk! Dit wordt de nieuwe presentator van ‘Lingo’ en zo reageert sidekick JP

Een tijdje geleden werd al bekend dat de populaire spelshow ‘Lingo’ terugkeert op de buis. Vandaag is onthuld dat het wachten niet lang meer hoeft te duren én heeft de nieuwe presentator zich bekendgemaakt.

JP, voice-over en jurylid van het oude vertrouwde Lingo, zal ook in de nieuwe reeks weer dezelfde rol krijgen. Lucille Werner zien we daarentegen niet terug; zij zal het stokje doorgeven aan niemand minder dan Jan Versteegh. “Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen”, vertelt de presentator. “Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van Lingo.”

T.R.O.T.S.

Ook op Instagram verklapt Jan vol trots dat hij achter de desk van Lingo zal komen te staan. “T. R. O. T. S. Ik ben de nieuwe presentator van LINGO!”, schrijft hij bij een foto. “Zo leuk en zo veel zin in! Vanaf 26 augustus bij SBS6.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

T. R. O. T. S. Ik ben de nieuwe presentator van LINGO! Zo leuk en zo veel zin in! Vanaf 26 augustus bij @sbs6nl

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Overeenkomsten

JP, voluit Jan Peter Pellemans, kijkt enorm uit naar de samenwerking met Jan en vindt de rol goed bij hem passen. “Ik zie overeenkomsten tussen Jan en Lucille”, zegt hij tegen BuzzE. “Ik heb heel lang heel prettig samengewerkt met Lucille en wat zij zo goed deed is dat ze het spel meespeelde. Ze wist nooit de antwoorden van tevoren en was dan ook oprecht blij als de kandidaten het wisten en oprecht teleurgesteld als het antwoord fout was.” Bovendien is Jan, volgens JP, net als Lucille “een beetje stout”. “Hij houdt er ook van om het randje op te zoeken.”

Biertje drinken

De twee kennen elkaar al een beetje, maar ze gaan zeker nog een biertje met elkaar drinken voordat ze moeten beginnen. “We zitten al flink te appen.” Als hij Jan een tip moet geven, zegt JP na lang nadenken: “Het leukste van Lingo is dat iedereen het kent. Jan moet gewoon meedeinen op de golven van het plezier.”

Lees ook
Yes! Lingo maakt een comeback en JP doet maar al te graag weer mee

Comeback

Vorige maand werd bekend dat Lingo een comeback maakt bij SBS. Tot september 2014 was het woordspelletje 25 jaar te zien bij de NPO. Eerder presenteerden Robert ten Brink, François Boulangé en Nance Coolen het programma, voordat Lucille Werner het stokje overnam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee