Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jammie! Deze gummibeertjes smaken naar rosé

Jammie! Deze gummibeertjes smaken naar rosé

Jammie! Deze gummibeertjes smaken naar rosé

We zouden je aanraden om even te gaan zitten: na het zien van deze gummibeertjes met roséwijnsmaak vielen wij namelijk bijna van onze stoelen. Brace yourself, want het beste van twee werelden (snoep én wijn in één) is ein-de-lijk gearriveerd. 

DNAInfo schrijft dat de gummibeertjes Whispering Angel Rosé bevat. Ons maakt het persoonlijk niet veel uit welke soort rosé in de beertjes zit, als we ze maar kunnen proeven. Er zijn zelfs twee soorten: ‘Rosé All Day’ in een schattige berenvorm en de ‘Yes Way Rosé’, in normale vormpjes.

He put a ring on it 💍 Sweet pic from a recent engagement photo shoot at our Beverly Hills boutique 💎 pic by @chasinlight 💍

A photo posted by Sugarfina (@sugarfina) on

Helaas voor ons is er wel een wachtlijst. De gummibeertjes waren in minder dan twee uur uitverkocht en de website van Sugarfina heeft het zelfs begeven. Begrijpelijk, want we zijn bijna net zo enthousiast over deze snoepjes als over de eerste dag van de uitverkoop.

De restock is binnen een weekje, maar zo heb je genoeg tijd om even te kijken wat er nog allemaal in de aanbieding is. Zo hebben ze ook gummibeertjes met biersmaak. Een perfect cadeautje voor je hubby. Niet onbelangrijk: helaas (of ook niet) kun je niet dronken worden van de snoepjes, maar ze zijn wel een leuke snack voor de komende zomer.

Lees ook:

Bron: Flair.be